Petäjäveden Petäjäiset

C-tyttöjen tasoturnaus, Jyväskylä Graniitti 1.10.2016

C-tyttöjen kausi aloitettiin tasoturnauksella Jyväskylän Graniitissa. Joukkueessa olivat mukana Iitu, Lotta, Hertta, Wilhelmiina, Emma, Richandra, Venla ja Laura. Joukkueesta puuttui Milla, joka oli lomamatkalla.

Tytöt tekivät loistavan aloituksen kauteen voittaen 2 peliä 3:sta. Ensimmäisenä vastaan asettui Korpilahden Pyrintö. Veimme ensimmäistä erää noin puoleen väliin saakka, mutta KorPy heräsi pelaamaan ja lopulta hävisimme ensimmäisen erän. Toiseen erään lähdettiin silti hyvällä asenteella ja lopulta jatkopisteillä hävisimme niukasti 26/28 erin 2-0.

Seuraava pelimme alkoi heti perään Jylen ykköstä vastaan. Voitimme ensimmäisen erän 25/17, mutta toisen erän hävisimme vastaavasti samoin numeroin. Kolmannessa erässä saimme hyvällä pelillä ja itseluottamuksella väännettyä taistelun voitoksi erin 2-1. Päivän viimeinen peli oli Jyle 2-joukketta vastaan. Tämä peli vietiin melko selvin numeroin 25/14 ja 25/18 joten voitimme erin 2-0.

Sijoituimme turnauksen kakkosiksi ja tämä tarkoittaa jatko-poolin paikkaa F4, joten eipä paljon parempi aloitus olisi voinut kauteen olla. Tämä oli joukkueelle ensimmäinen turnaus tällä kokoonpanolla. Myös uusia pelipaikkoja peluutettiin viime vuoden C-tytöillä. Hertta hoiti esim. hyvin kentällä liikkuen uuden YP-roolin, Lotta, Iitu ja Wilhelmiina kunnostautui syötöissä, sekä vahvassa hyökkäyspelissä, Emma hoiti hyvin vastaanotot hyökkäysten ja hyvien passien lisäksi, Richandra myös passasi hienosti ja oli päivän ”ässähai”. Venla torjui hyvin verkolla ja Laura nosti hyvin palloa. Tässä siis vain muutamia huomioita, kaikki pelasivat tosi hienon turnauksen.

Myös kaikki uudet mukana olleet pelaajat saivat tehtyä ensimmäiset pisteet C:ssä. Virpi toimi turnauksen ajan joukkueen valmentajana ja Petteri apuvalmentajana.