Petäjäveden Petäjäiset

E-tytöt ja E-pojat maakuntasarjan turnauksissa isänpäivänä

E-tytöt kohtasi Leppävedellä Lepän vieraana kotijoukkueen Pantterit ja Queensit sekä JyLen joukkueen. Tällä kertaa Queens oli vahvempi, mutta Pantterit ja JyLe kaatuivat PetPetin käsittelyssä selvin numeroin. Saga Koivikko, Liina Jylhä, Jenina Häkkinen ja Sanni Hietala pelasivat hienon turnauksen Kimmo Koivikon valmentaessa.

PetPetin E-pojat jatkaa voittojen tiellä

Isänpäivänä pelattiin E-poikien Keski-Suomen maakuntasarjan kolmatta kierrosta Korpilahdella. PetPetin sekajoukkue jatkoi vahvaa virettä ja on edelleen voittamaton alueella. Joukkue on voittanut tähän mennessä kaikki pelaamansa pelit puhtaasti 2-0. Tosin edellinen turnaus muutama viikko sitten Saarijärvellä jäi väliin sairaustapausten vuoksi.

Isänpäivän turnauksessa PetPetin joukkue osoitti hyvää keskittymiskykyä ja peli saatiin pidettyä omalla tasolla kaikkien kolmen pelin ajan. Pientä parantamista ja hienosäätöä aina tietysti ilmenee pelien aikana, mutta ei syytä huoleen sillä eihän maailman huiputkaan täysin virheettömästi esiinny pelistä toiseen. Joukkueen peruspelaaminen on kehittynyt syksyn mittaan ja joukkueelta voi odottaa jo vaativamman pelisysteemin noudattamista. Sunnuntain turnauksessa PetPetin edessä taipui JyväsLentis, Korpilahden Pyrintö sekä Pihtiputaan Ploki.
PetPetin peli oli iloista ja omista suorituksista iloittiin koko porukalla. Pelaajat esiintyivät kentällä kukin tasaisen varmasti eikä virheputkia päässyt kenellekään syntymään. Joukkueessa pelasivat Benjamin Bendecon, Martti Jylhä, Matias Siika-aho ja Sanni Siika-aho. Valmentajana kentän laidalla oli Pena Siika-aho. Syyskausi jatkuu vielä joulukuun alussa yhdellä turnauksella Jyväskylässä. Syyskauden turnauksissa PetPet on pelannut ainoastaan vieraskentillä, mutta kevätkaudella päästään pelaamaan myös kotikentällä.

- PS