Petäjäveden Petäjäiset

Power Cup 2018

Kuopion Power Cup -turnaus lähestyy.

PetPetin ilmoittautumisten kerääminen on päättynyt. Huoltajille infotaan turnauksesta sähköpostitse. Lomakkeella ja valmentajien kautta tulleet ilmoittautumiset ovat sitovia.

  • Passimaksu on 165 €. Jos perheestä lähtee useampi, niin ensimmäisen lähtijän maksu on 165 €, muiden 155 €. Osallistuminen maksetaan PetPetin tilille FI24 5339 0820 0362 19. Kirjoita viitteeksi Power Cup, lähtijän nimi/nimet. Maksun eräpäivä on 28.2. Maksu sisältää kisapassin ja bussikuljetuksen turnauksen ajan. Maksusta ei tule erillistä maksulappua, vaan näillä ohjeilla pitää hoitaa maksaminen.
  • Jokaiselle joukkueelle lähtee mukaan yksi valmentaja ja yksi huoltaja ilman passimaksua. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta.
  • Loput mukaan lähtevät vanhemmat maksavat passin ja bussimaksun (155 €), jos on mukana koulumajoituksessa ja ruokailussa. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta.
  • Jos tulee vain yhteiskyydillä omaan majoitukseen, niin silloin selvinnee ilman passia ja peritään 30 € bussimatkoista. Ilmoittautuminen joukkueen valmentajalle, jotta osataan ottaa huomioon bussin kapasiteetissa. Vierailijapassilla on mahdollista syödä paikan päällä kaikissa ruokailuissa. Se pitää tilata itse.

PetPetistä turnaukseen lähtevät D-pojat, D-tytöt ja F-tytöt. F-tyttöihin lähtee monta ensikertalaista.

Valmentajilta saa lisätietoja. Tälle sivulle päivitetään PetPetin Power Cup -matkaan liittyvää infoa.

Seuraa turnauksen järjestelyjen etenemistä Power Cupin nettisivuilta.