Petäjäveden Petäjäiset

Joukkueet

Palautteen kautta voit ottaa yhteyttä lentisasioissa. Kaudelle 2019-20 pelaajat pitää ilmoittaa mukaan lomakkeella, joka löytyy pelaajatiedot-valikosta.

Uusia valmentajia, apuvalmentajia ja joukkueenjohtajia otetaan ilolla vastaan toimintaan. Ota yhteyttä nykyisiin valmentajiin tai ilmesty salille harjoitusten alkaessa! Myös uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita, ota yhteyttä oman ikäluokkasi valmentajaan.

 

Kaudella 2019-20 ikäluokat menevät seuraavasti:

F-nuoret: v. 2011-12-syntyneet

E-nuoret: v. 2009-10-syntyneet

D-nuoret: v. 2007-08-syntyneet

C-tytöt ja vanhemmat: v. 2006- ja aiemmin syntyneet

 


Harjoituksiin voivat osallistua PetPetin vuosittaisen jäsenmaksun maksaneet pelaajat. Seuralla ei ole tapaturmavakuutusta harjoitusten osalta, joten pelaajalla pitää olla itsellään voimassa vakuutus.

 

Huom! Pelaajien tulee maksaa PetPetin tilille (FI24 5339 0820 0362 19) lentopallon kausimaksu kahdesti vuodessa, syyskuussa ja tammikuussa. Molempien maksujen suuruus on 40 €. Käytä maksussa viitettä (syyskuussa): pelaajan nimi, lp-syyskausi ja (tammikuussa): pelaajan nimi, lp-kevätkausi . Maksu pitää maksaa, vaikka ei osallistuisikaan sarjaturnauksiin, vaan kävisi vain harjoituksissa.

Lisäksi, jos lähtee mukaan kilpatoimintaan, pitää pelaajan itse huolehtia Suomen Lentopalloliiton pelipassin (ent. lisenssi) maksamisesta. Seuraa liiton maksuohjeita pelipassin ostamisessa ja muista erityisesti käyttää laskuun tulostuvaa viitenumeroa, jotta maksu kohdistuu oikean pelaajan kohdalle. Pelipassin mukana voi ottaa vakuutuksen Lentopalloliiton kautta, jos oma tapaturmavakuutus ei kata kilpaurheilussa syntyneitä vammoja.

 

F-ikäisten ja nuorempien harjoitusvarustukseksi riittää urheiluvaatetus (T-paita ja shortsit/ verkkarit). Paljain jaloin pärjää harjoituksissa, mutta turnauksissa kannattaa olla vaaleapohjaiset sisäpelikengät ja mahdollisesti myös polvisuojat. E-ikäisillä ja vanhemmilla kannattaa olla asian mukaisen vaatetuksen lisäksi polvisuojat myös harjoituksissa.

Oma vesipullo on oltava mukana harjoituksissa. Harjoitukset pidetään pääasiassa Petäjäveden Kulttuurikeskuksen salissa, jonka pukuhuoneissa on suihkumahdollisuus harjoitusten jälkeen. 

 

Tervetuloa mukaan iloiseen lentopalloporukkamme!