Petäjäveden Petäjäiset

Power Cup 2008

Power Cup 5.-8.6.2008 Savonlinna

Pelit on pelattu ja kotio palattu. Kiitokset kaikille Powerissa vierailleille kannustajille ja erityisesti kuljettajallemme Kimmolle mukavista kesän alun päivistä!

Sijoituksetkin olivat vertaansa vailla:

C1-tytöt 3./ 76 joukkuetta

C2-tytöt 19./ 78 joukkuetta (supersarja)

D-tytöt 1./ 95 joukkuetta (tiikerisarja)

E-tytöt 2./ 76 joukkuetta (tiikerisarja)

F-seka 3./4 joukkuetta (F-poikien tuloksissa 21./22 joukkuetta)

Alla vielä turnausjuttuja

C-tytöt pronssille!

C-tyttöjen ykkösjoukkue saavutti hienosti pronssia Savonlinnan Power-cupissa.Sarjassa oli 76 joukkuetta joten saavutus oli mahtava.Koko turnauksen ajan joukkue pelasi hyvää peliä. Alkusarjassa kaatuivat Ranuan Peura, Tartu VK Virosta, Mikkelin Passarit, Loimaan Jankko sekä Euran Raiku kakkonen suoraan 2-0. Ainoa tappio koettiin Puma-Volleyta vastaan niukasti 2-1. Tappiosta huolimatta jatkosarjaan päästiin lohkoykkösenä paremman eräsuhteen ansiosta. Jatkosarjan viidestä ottelusta voittoja tuli neljä ja ainoa tappio vanhalle tutulle Nurmon Jymylle. Oli muuten viides kerta tällä kaudella kun nurmolaisten kanssa kohdattiin ja valitettavasti tulos on ollut aina sama.

Joka tapauksessa lohkokakkosena päästiin pelaamaan sijoista 1-8. Loppusarjan ensimmäinen vastustaja aikaisin sunnuntai-aamuna oli Salpis Lahdesta. Tytöt olivat hyvin hereillä eikä vastustajalle annettu mahdollisuuksia.Voitto kotiin numeroin 2-0 ja näin oltiin jo neljän sakissa.

Välierässä vastaan tuli Korian Ponnen kova joukkue. Hyvin liikkuva ja hyökkäävä Ponsi oli tällä kertaa parempi ja eteni ansaitusti finaaliin. Meitä vastaan pronssipeliin asettui virolainen Viljandi SK. Ottelu oli molemmille joukkueille jo turnauksen 14. ja väsymyksen merkit oli nähtävissä verkon molemmin puolin. Tasainen ottelu käännettiin kotiin väkisin ja näin oli arvokas kolmas sija kovassa seurassa saavutettu. Great! Joukkueessa pelasivat Meri Pesonen, Terhi Niitti, Saara Ruuskanen, Heidi Mikkola, Sini Simsiö, Sara Ässämäki, Maiju Hiekka sekä Laura Saukko. Onnittelut tytöille ja kiitokset hienosta suorituksesta!

C-tytöt: Timo, Terhi, Meri, Heidi, Seppo, Sini, Heli, Maiju, Saara, Sara ja Laura

Turnauksen voitti Nurmon Jymy ja toinen oli Korian Ponsi. Onnittelemme molempia. -TS

 
Äffät sekasarjassa

Äffien sekasarjajoukkue yhden pojan ja seitsemän tytön voimin pelasi hienon turnauksen! Sekajoukkueita ei ollut ilmoittautunut mukaan kuin neljä, joten pelasimme F-poikien kanssa.

Alkusarjan ottelut torstaina ja perjantaina sujuivat mukavasti, vaikka vastassa oli kovia joukkueita. Lohkossamme pelanneet Halikon Hakoniskat ja Pielaveden Sammon pojat sijoittuivat turnauksessa neljänsiksi ja kuudensiksi. Sammon joukkueessa oli jo viime vuodesta tuttuja mukavia poikia.

Lauantain pelit olivat kuitenkin tiukkaakin tiukempia. Parissa ottelussa oli jo ottelupallo, mutta sitten alkoi viimeinen jännitys ja puristus. Ensimmäinen mutta sitäkin makeampi voitto antoi odottaa sunnuntaihin asti.

Voitto tuli turnauksen päätöspelissä Koijärven Kunnon sekajoukkuetta vastaan. Tämä varmisti turnauksessa pelaajien ja monen muunkin yllätykseksi F-sekasarjan kolmannen sijan. Palkintona pronssimitalit neljän sekajoukkueen mittelössä. Tästä on hyvä jatkaa ensi kauteen!

Sannan, Anniinan, Ellinooran ja Nooran lentopallotaival jatkuu ensi vuonna eemeleissä. Turnauksen edetessä tyttöjen varmat syötöt ja sormilyönnit olivat myrkkyä vastustajille. Veeran, Ruutin, Miron ja Saaran kanssa jatketaan ensi vuonna äffissä. Syötöt ja kopit onnistuivat heiltäkin kuin vanhoilta tekijöiltä. Kaikki pelaajat tekivät hienoja suorituksia, loistavaa!

F-seka: Saara, Noora, Sanna, Veera, Miro, Ruut, Ellinoora ja Anniina

Lopuksi vielä suuret kiitokset Teijalle, Samille ja Villelle sekä kaikille vierailijoille kannustuksesta ja mukana olosta! -VI

Valokuvia

bwd  Albumi 1/3  fwd

Sivustollamme käytetään evästeitä, joiden avulla parannamme käyttäjäkokemusta.