Petäjäveden Petäjäiset

Sekaturnaukset 2010-11

Syysturnaus

Lauantaina 9.10. palloiltiin Petäjävedellä Petäjäisten lentopallon syysturnauksen merkeissä. Kentällä nähtiin pitkälti oman paikkakunnan pelureista koostuvia sekajoukkeita neljän joukkueen verran. Mukaan olisi mahtunut enemmänkin joukkueita, mutta toisaalta rennompi otteluohjelma salli myös muutaman ylimääräisen ohjelmanumeron.

Päivän mittaan saatiin nauttia hyvien pelisuoritusten lisäksi myös puffetin antimista ja jännittää arpajaisissa, joihin paikalliset yritykset ja yksityishenkilöt olivat lahjoittaneet avokätisesti palkintoja.

Peleissä kirjureina toimivat PetPetin D-tytöt, jotka pelasivat myös turnauspelien väliajalla haasteottelut aikuisista poimittuja erikoiskentällisiä vastaan. Tytöt hoitivat myös puffettipuolen ja arpamyynnin, joten isot kiitokset tytöille reippaasta toiminnasta.

Voittajajoukkueeksi selvisi tiukan finaaliväännön jälkeen kokoonpano mustat, jonka riveissä pelasivat Marita, Pentti, Arja, Tero ja Jari. Voittanut porukka kuittasi voitostaan lentopallon ja Lepomäen tilan pensasmustikkahilloa. Onnea voittajille.

Kiitokset vielä turnausjärjestäjille, lukuisille sponsoreille ja tietysti pelaajille! Palkintoja arpajaisiin lahjoittivat Petäjäveden Osuuspankki, Siltatien tili & tarvike, Pyöräliike Virtanen, Parturi-kampaamo Melina, Sate Herkkutuote, Kukka-Kangas, S-market Keskimaa, Petäjäveden tekstiili, Grilli 23, Tavarahalli, R-kioski, K-Market Porkkana, Petäjäveden Apteekki, Kyläsepän Rauta, Lepomäen tila, Pia Saramäki, Arja Manninen ja Marita Luoma.

Voittajajoukkue Mustat: Pentti, Tero, Jari, Arja ja Marita

Kevätturnaus


PetPetin sekaturnaus pelattiin lauantaina 9.4. Kulttuurikeskuksella. Mukaan ilmoittautui seitsemän joukkuetta Petäjävedeltä ja lähikunnista. Luvassa oli siis tiukkoja ja tasaisia kamppailuja naapureiden välillä. Peleihin päästiin aikataulun mukaisesti ja vääntö oli juuri sellaista kuin odottaa saattoi jo heti ensimmäisestä pallorallista alkaen.

Alkusarjojen päätyttyä laskentataulukoille annettiin kyytiä ja välieräparit saatiin erotettua sijoitusotteluista vasta eräpisteitä vertaamalla. Kaivattua tasaisuutta riitti siis ihan viimeisen alkusarjapelin ratkaisupalloihin saakka.

Hengähdystauolla suoritettiin ensimmäinen erä arvonnasta, johon lukuisat yhteisöt, yritykset ja yksityiset ihmiset olivat lahjoittaneet palkintoja pöydän täydeltä. Kahvipannu kävi tietysti kuumana koko ajan ja lentisvanhempien leipomukset maistuivat katsojille ja pelaajille.

Välieräpareiksi selvisivät Pirjon Poppoo ja Virpin Porukka sekä Maritan Sakki ja Kuohu. Välierä Pirjon Poppoon ja Virpin Porukan välillä oli tiukka kolmieräinen ja lopulta voiton vei Pirjo "pipo"-huutojen siivittämänä. Toisessa välieräparissa Maritan Sakki oli Kuohun tiukasta vastuksesta huolimatta selkeä finaalijoukkue.

Samanaikaisesti alajatkosarja selvitteli lopulliset sijoitukset 5-7 yhtälailla tasaväkisissä ja tiukoissa otteluissa.

Finaali ja pronssipeli pelattiin samanaikaisesti ja molemmat olivat odotetun tulisia kamppailuja, mistä kertoi jatkoerän tarve kumpaisessakin. Pronssipelin vei Virpin Porukka Kuohun jäädessä neljänneksi.

Finaalissa vastakkain olivat siis kaksi Petäjävetistä joukkuetta. Vastakkaisisssa joukkeissa pelasi monta pelikaveria, joten juttua varmasti riittää pitkään jälkipelien merkeissä. Ratkaisuerä päättyi tilanteessa 17-15 Pirjon Poppoolle ja juhlat olivat valmiita alkamaan.

Voittopallo lippiksen kera luovutettiin Poppoolle hopeajoukkueen saadessa tyytyä lippiksiin, jotka tosin olivat hienoja nekin.

Kuvassa voittajajoukkue (vasemmalta lukien): Tero, Sauli, Kari, Timo, Pirjo ja Virpi

Kiitokset vielä kerran kaikille osallistuneille joukkueille, katsojille ja erityisesti PetPetin junnuille tuomaroinneista sekä talkooväelle maistuvista leivonnaisista. Olitte kaikki osallisina ja tekemässä onnistunutta turnausta jolle toivottavasti saadaan jatkoa syksyllä.

Arpajaisiin palkintoja lahjoittivat:
Petäjäveden kunta, Grilli 23, Tavarahalli Standard Line, Parturi-Kampaamo Melina, Fysio Center, Pyöräliike Virtanen, Päijänteen Paitapojat, Parturi-Kampaamo Tiina Leppälä, K-Market Porkkana, Petäjäveden Tekstiili, Kyläsepän Rauta, Petäjäveden Apteekki, Sate Herkkutuote, Kukka-Kangas, Taipaleen luomu- ja matkailutila, Petäjäveden S-Market, Puupiippola Tmi, Petäjäveden R-kioski, Petäjäveden Osuuspankki ja lentisjunnujen vanhemmat.

Kiitokset kaikille!

Tulokset kokonaisuudessaan:

1. Pirjon poppoo
2. Maritan sakki
3. Virpin porukka
4. Kuohu
5. Palokan Pyry
6. Maurin joukkue
7. KoVa

- VI

Sivustollamme käytetään evästeitä, joiden avulla parannamme käyttäjäkokemusta.