Petäjäveden Petäjäiset

Power Cup 2012 -tunnelmia

Power Cup -turnaus on jälleen takana. Saldona F-sekajoukkueen kultamitalit, E-sekajoukkueen hopeamitalit, C-supertyttöjen 21. sija ja E-tiikerityttöjen 37. sija. Ei pöllömmin :)

Pelaajien kommentteja kotimatkalta

F-seka

Meillä on ollut hyvä joukkue ja majoitus. Minun joukkueessa on hyvät pelaajat ja tykkään pelata niitten kanssa. Minulla on ollut kivaa. Minulla on ollut hyvä valmentaja.

E-seka

Oli kiva pelata kaikkien kanssa. Majoitus oli kiva. Oli kiva seikkailla käytävillä. Jäätelö maistui hyvin. Me voitettiin 12 peliä ja hävittiin kaksi peliä. Saatiin HOPEETA! Mun mielestä hauskinta oli yö ku nukutti nii hyvin vaikka yskitti eka yötä aika paljon. Peleissä meni hyvin mutta yhtenä päivänä särki päätä. Mutta se ei haitannut silti voitettiin kaikki pelit sinä päivänä.

E-tytöt

Ensimmäisenä kun tultiin majoituskoululle, olimme joutua saliin. Pääsimme kuitenkin kahteen luokkaan Turun lyseon koululle.

On ollut tosi kivaa! Pelit ovat menneet hyvin. Meidän alkusarjassa oli meidän sarjan ykkönen ja kakkonen.

Kuus ollaan voitettu ja viisi hävitty. Voitimme viimeisenä päivänä kaikki pelit. Meidän sarjassa oli 74 joukkuetta ja meidän joukkue oli 37.

Kun mentiin syömään niin jonot oli tosi pitkät. Teki vain mieli mennä kaikkien ohitse.

Naisten maaottelu Suomi-Iso-Britannia. PetPet meni bussilla HK-makkara areenalle katsomaan peliä. Me kaikki saatiin katsomosta aika hyvät paikat ja kannustettiin paljon Suomea. Tehtiin hienoja aaltoja.

Yhtenä iltana olisi ollut kisadisco mutta meistä kukaan ei mennyt sinne. Sen sijaan meillä oli pyjamabileet. Oli tosi tosi tosi kiva power cup.

C-tytöt

Ensimmäisenä iltana saimme kuunnella Anniinan tarinoita ja vikana iltana Helin ja Noran. Ne olivat hauskoja. Fiilikset on tosi hyvät tällä hetkellä! Joka ilta oli yhdessä tosi kivaa ja hauskaa. Pelit meni ok:sti ja osittain tosi hyvin. Powerissa oli tänä vuonna tosi kivaa. Toivottavasti ens vuonna tulee yhtä kiva poweri.

Tosin ruokailujärjestelyt olivat aluksi aika huonot. Ruokaa joutui odottamaan pitkään.

Fiilikset olivat tosi hyvät erityisesti silloin kun kuulimme että olemme 24 parhaan joukossa.

Nyt on sunnuntai ja mulla on ainaki tosi haikeet fiilikset. On niin tylsää kun pitää lähteä kotiin. Mut mun päivä piristy kun me yhteisvoimin voitettiin Nurmon Jymyn 1 joukkue 2-1!

Musta poweri oli tänä vuonna tosi mukava. Ens vuonna todellaki uudestaan.

Tunnelma on ns. katossa! Matka kohti kotia on alkanut ja tuntuu ehkä hiukan haikeelta. Täällä takapenkin kingit kuvaa ja muut kattoo elokuvaa.

Tässäpä vielä kuvatunnelmia. Myös Power Cupin virallisilta sivuilta valokuvista löytyy tuttuja. Ja Turun Sanomien nettiTV:n lähetyksiin ainakin palkintojenjakoon on eksynyt PetPetin porukkaa.

bwd  Albumi 1/5  fwd

Sivustollamme käytetään evästeitä, joiden avulla parannamme käyttäjäkokemusta.