Petäjäveden Petäjäiset

Sekaturnaus - kevät 2012

Lauantaina 14.4. pelattiin perinteinen PetPetin sekalentisturnaus. Turnauspäivä oli taas kerrassaan mahtava. Mukaan ilmoittautui kaiken kaikkiaan kahdeksan joukkuetta ympäri maakuntaa, ja kulttuurikeskuksen salilla olikin aikamoinen kuhina. Mukana oli edellisvuosilta tuttuja joukkueita ja uusina palloa iskivät Laukaa ja PSP Puuppolasta, jolle myönnetään erityismaininta parhaista peliasuista.

Joukkueiden keskinäistä paremmuutta ja päivän kuntoa selviteltiin kahdessa arvotussa, mutta tasaisessa alkulohkossa. Välierävastukset saatiinkin selville vasta eräpisteiden perusteella ja hyvää pelihuumoria riitti kaikissa otteluissa aina finaalia ja jäännössijojen keskinäistä välienselvittelyä myöten.

Finaalissa kohtasivat paikallinen Viput ja Palokan Pyry. Tällä kertaa Pyry oli vahvempi ja voittopallo matkasi vieraiden mukaan, mutta ensi vuodeksi revanssihenki on varmasti kova.

Lopputulokset:

1. Pyry, 2. Viput, 3. Maritan joukkue, 4. PiPo, 5. Laukaa, 6. Saran joukkue, 7. PSP, 8. KoVa

Puuppolan joukkue vs. Saran joukkue, Voittoisa Palokan Pyryn joukkue

Suurkiitokset turnaukseen osallistuneille pelaajille, lentisjunnujen vanhemmille leipomuksista ja C-tytöille turnauspäivän kirjuroinneista ja järjestelyistä!

Kiitokset myös kaikille arpajaisiin lahjoittaneille yrityksille ja yhteisöille: Grilli 23, Jalka- ja kauneushoitola Aurora, K-market Porkkana, Kukka-Kangas, Kyläseppä, Parturi-kampaamo Melina, Petäjäveden Apteekki, Petäjäveden kunta, Petäjäveden Osuuspankki, Petäjäveden S-market, Petäjäveden Tekstiili, Puupiippola, Standard Line ja Taipaleen luomu- ja matkailutila.

Sivustollamme käytetään evästeitä, joiden avulla parannamme käyttäjäkokemusta.