Petäjäveden Petäjäiset

Lentisjunnut K-S mestaruusturnauksessa

Keski-Suomen mestaruusturnaus pelattiin Jyväskylässä la 5.5. Turnauksessa oli mukana joukkueita ympäri Keski-Suomen. PetPetistä osallistuivat C-tytöt, E-sekajoukkue ja F-sekajoukkue.

Päivä aloitettiin sarjakauden palkintojenjaolla. PetPetin C-tytöt saivat sarjansa hopeamitalit.

F-junnut pelasivat huikean hyvää peliä koko päivän. Hennan, Eeron ja Richandran alakauttasyötöt ja sormilyöntihyökkäykset sujuivat hienosti. Toisiaan kannustaen Jannen ohjauksessa joukkue oli turnauksen viides poikien sarjassa.

E-sekajoukkue pelasi myös poikien sarjassa. Turnauksessa olivat vastassa jo kauden sarjapeleistä tutut kaksi SaPun ja yksi Plokin joukkue. Tällä kertaa myös Ploki pelasi sekajoukkueena. PetPet venyi hienojen ja pitkien taistelupallojen jälkeen turnauksen kakkoseksi Sapun joukkueen jälkeen. Turnauksen palkintopokaali on viety tuttuun tapaan kirjastoon.

PetPetin C-tytöt olivat turnauksen neljänsiä. Alla kuvia turnauksesta.

bwd  Albumi 1/3  fwd

F- ja E-junnut Millennium-turnauksessa

Perinteinen Kurikan Ryhdin järjestämä lentopallon Millennium-turnaus pelattiin jälleen loppiaisena. PetPetistä lähdettiin pelaamaan kahden joukkueen voimin, F-sekajoukkueella ja E-tyttöjen tiikerijoukkueella.

F-joukkueen Eero, Emma ja Henna syöttivät ja tekivät hienoja sormilyöntejä virheittä. Tällä joukkueella oltiinkin ensimmäistä kertaa pitemmässä pelimatkassa. Äffät pelasivat hienon turnauksen, josta muistoksi tuli osallistumismitalit kaikille.

E-tyttöjen tiikerisarjassa tiukkojen alkulohkopelien jälkeen päästiin pelaamaan sijoista 1-4. Välieräpelissä Nurmon Jymyn 1-joukkue oli hieman parempi, joten seuraavassa pelissä pelattiin turnauksen kolmossijasta. Kyrön Voiman 1-joukkuetta vastaan pelattiin jälleen tiukka peli, joka kääntyi PetPetin voitoksi. Näin tytöt voittivat turnauksen pronssimitalit. Upea turnaus kaiken kaikkiaan, hyvä Hertta, Iitu, Lotta, Saara ja Vilma!

Turnauspäivä oli pitkä, mutta mukava. Kotiin tultiin hyvillä mielin mitalit kaulassa. Kiitos mukana olleille kannustajille ja järjestäjille Kurikkaan! Alla turnaustunnelmia.

bwd  Albumi 1/2  fwd

C-tytöt Tassuturnauksessa

C-tyttöjen ensimmäinen tulikaste koettiin ei enempää, ei vähempää kuin perinteisessä Tassuturnauksessa Kauhajoella 1.-2.10. Matkaan lähdettiin nöyränä, sillä takana ei ollut yhtään pelattua peliä kuuden pelaajan systeemillä, harjoituksia vajaan kuukauden verran ja osa porukkaa lisäksi D-ikäisiä. Ensimmäinen tavoite olikin lähtörohkeuden kerääminen ja siinä onnistuttiin mainiosti, sillä mukaan lähti mukava 8 pelaajan ryhmä ja lisäksi vielä kaksi innokasta huoltajaa. Kotiin jäi vain kaksi pelaajaa - toinen sairastuvalla ja toinen pakottavalle reissulle.

Etukäteistieto oli lähinnä sillä tasolla, että vastustajat tulevat olemaan hirvittävän kovia jo ensimmäisestä vastustajasta lähtien.

Ensimmäisenä vastaan asettui Nurmon Jymy ja jo pelkkä lämmittely nosti sykkeet ylös ihan valmentajallakin. Nurmon C-ikäiset likat olivat pituudeltaan samaa kaliiberia kuin Petäjäisten valmennusporras eli karkeasti parikymmentä senttiä pidempiä kuin PetPetin C-tytöt. Kentälle uskaltauduttiin kuitenkin ja taistelumieli oli korkealla aivan kuten vastustajien kädetkin. Tässä matsissa saimme oppitunnin siitä, miten kovaa taso on huipulla - muistaen tietysti että vastustajat olivat tosi kokenutta kaartia ja valikoituneet ykkösjoukkueeseen isosta pelaajamassasta. PetPetin aseet olivat selkeästi puolustuspelissä, missä tytöt onnistuivatkin hienosti. Numerot olivat karut 2-0 Nurmolle mutta erityisenä mainintana pelistä sanottakoon vaihtopenkiltä tilannetta kääntämään tulleen Elinan loistava torjunta, joka oli näiden C-tyttöjen kaikkien aikojen ensimmäinen! Tätä juhlittiin koko joukkueen voimin :)

Lauantaina toisena vastustajana kentälle asteli etukäteen kovaksi tiedetty Oulunsalon Vasama - Osva ykkösjoukkueensa voimin. Lähtötilanne oli sama kuin Nurmonkin kanssa, eli vastustaja oli selkeästi huikean kokenut ja tytöt pitkän huiskeita. Tässä pelissä sävelet ennakkoasetelmista huolimatta saneli kuitenkin PetPet. Ennakkoluuloton hyökkäyspeli täsmäjujuilla ja huolellista puolustuspeliä kaikilta tytöiltä ja PetPet vei ekan erän numeroin 25-23. OsVan peli meni tästä täysin sekaisin ja tyttöjemme pitäessä tason samana - toinen erä kuitattiin PetPetillä numeroin 25-14 ja koko ottelu 2-0! Tässä ottelussa Senni oli vailla vertaa.

Liekö sitten hyvänolon tunne vai maittava ruoka, mutta Laihian Lujan kakkosjoukkuetta vastaan esitys oli vaisu ja pallo pomppi vastustajalle joka rankaisi armotta huolimattomasta pelistä. Lopputulos 2-0 laihialle oli aivan oikeutettu sillä molemmissa erissä onnistuttiin hukkaamaan jo selvältä vaikuttanut johtoasema omaan huolettomaan ja huolimattomaan peliin.

Päivän viimeisessä ottelussa vastaan tuli tuntematon Ylihärmän Junkkarit. Tämä porukka oli kuitenkin selkeästi päivän kovin, ja numerot olivat samalla tasolla kuin Nurmon ottelussakin. Lopputulos 2-0.

Sunnuntaina pelejä jatkettiin hyvin nukutun yön (heh) ja koulumajoituksen jälkeen. Sunnuntaina peli oli paljon vapautuneempaa, sillä pelikokemusta oli ja takana päivän verran. Otteluita oli kolme, joista kuitattiin kolme helppoa voittoa. Pelihuumori ja asenne olivat tosi korkealla koko päivän ja tytöt tukivat ja kannustivat toisiaan koko joukkueen voimin niin, että sali raikui ja uteliaita katsojia ilmestyi tuon tuosta oven pieliin ja yläkatsomoon. Päänahat korjattiin siis kotijoukkue Kauhajoen Karhuilta, Nurmon Jymyn kakkosjoukkueelta ja Raahen Lentopallolta. Päivän mittaan innostuttiin jo hieman kokeilemaan rajojakin ja mm. Paju naputti painavia yläkautta syöttöjä useamman suoran pisteen verran. Toiselle päivälle huomionarvoista oli myös se, että kaikki olivat ratkaisijoita eikä joukkueen menestys nojannut kenenkään yksinäisillä harteilla.

Lopputuloksissa PetPet oli neljällä voitolla 11:s tasapisteissä Laihian kanssa - mikä on hieno saavutus. Rahkeita on näillä tytöillä jatkossa vielä paljon korkeammallekin.

Paluumatka voitokkaan sunnuntain jälkeen oli rento ja Alavudella pysähdyttiin hieman taukoilemaan, syömään ja nauttimaan palkintojätskit.

Turnaus oli hieno, sillä useita tavoitteita juuri aloittaneelle ryhmälle saavutettiin jo ensimmäisessä pelirupeamassa: Lähdettiin mukaan turnaukseen, Kaikki saivat onnistumisia, Voitettiin erä, Voitettiin ottelu ja lopulta saatiin myös peli sovitun ja harjoitellun kuvion mukaiseksi.

Hyvä mieli jäi, kiitos tytöt - Anniina, Elina, Jenni, Karoliina, Noora, Paju, Sari ja Senni.

VI

Naiset ja C-tytöt Korpilahden puulaakiturnauksessa

Naisten ja C-tyttöjen yhteinen turnausmatka Korpilahdelle 8.10.2011 naisten puulaakiturnaukseen oli huikean hauska reissu! Turnaukseen saatiin mukaan kaksi joukkuetta rennolla "kaikki pelaa" -meiningillä. Ja kyllähän sitä pelattiinkin : ) Kädet tutisivat ja pohkeet vaan napsuivat (Helin kohdalla ei-niin-mukavasti, toivottavasti ei tule pitkä huili).

Päivän aikana saatiin hyvää kokemusta kuusikolla pelaamisesta. C-tytöt olivat vallan mainioita päivän peleissä. Ja päästiinhän sitä toisella joukkueella mitalipeleihin asti, vaikka tällä kertaa Toivakan leidit ottelun vielä voittivat. Korpilahdelta oli saatu kasaan kolme joukkuetta, joista Tiistaitiimi vei koko turnauksen voiton ja komean pokaalin. Kiitokset hauskasta päivästä myös järjestäjille Korpilahdelle. Tästä on meidän hyvä jatkaa kauden "oikeisiin" peleihin!

08102011korpilahti

Kuvassa molemmat joukkueet, PetteP ja tePPet.

Sivustollamme käytetään evästeitä, joiden avulla parannamme käyttäjäkokemusta.