Petäjäveden Petäjäiset

Kausi 2013-14

Kaudella 2013–14 PetPetin naiset, D-tytöt, E-tytöt, E-pojat, F-tytöt ja F-pojat osallistuivat Keski-Suomen maakunnan sarjatoimintaan. B-tytöt pelasivat valtakunnallista B-tyttöjen sarjaa.

Kaikkien ikäluokkien harjoituksiin osallistui pelaajia, jotka eivät olleet mukana sarjatoiminnassa. Harrastajamäärä kasvoi edellisestä kaudesta valtavasti.

 

Naisten joukkue oli Keski-Suomen 3.-sarjan 8. / 8 joukkueesta.

 

B-tytöt päätyivät uudistetussa poolijärjestelmässä pelatussa sarjassa 69. / 78 joukkueesta. Sijoituspelikierroksella moni joukkue luovutti.

D-tytöt sijoittuivat Keski-Suomen sarjassa neljänneksi kahdeksasta joukkueesta.

E-tytöt nappasivat hopeaa seitsemän joukkueen Keski-Suomen maakuntasarjassa.

E-pojat olivat Keski-Suomen maakuntasarjan 6. / 8 joukkuetta. 

F-nuoria ei sijoitettu sarjakaudella. PetPetin äffät osallistuivat kaikkiin neljään järjestettyyn turnaukseen kolmella joukkueella, joista yksi oli aina poikajoukkue.Muut turnaukset ja tapahtumat
B-, D- ja E-tytöt sekä E-seka pelasivat TUL:n avoimessa mestaruusturnauksessa.

Lentopalloliiton aluekehittäjä Pertti Kulluvaara vieraili harkoissamme syyskuun lopussa. Harkoissa oli kaikkiaan noin 80 pelaajaa ja vanhempaa kokeilemassa puolustustekniikoita ja aloitussyöttöjä.

Naisten ja B-tyttöjen kausi aloitettiin Korpilahden Ladyt salissa -turnauksella, josta PetteP korjasi voiton ja kiertopalkinnon vuodeksi kirjaston palkintokaappiin.

F-tytöt, F-pojat, kaksi E-tyttöjoukkuetta, E-pojat ja D-tytöt osallistuivat Millennium-turnaukseen Kurikassa 4.1.2014.

Raahen Power Cup -turnaukseen osallistuttiin kahdeksan joukkueen voimin: kaksi F-tyttöjoukkuetta, F-pojat, kaksi E-tyttöjoukkuetta, E-seka, D-tytöt ja B-tytöt.

Sivustollamme käytetään evästeitä, joiden avulla parannamme käyttäjäkokemusta.