Petäjäveden Petäjäiset

D-tyttöjen lentiskuulumiset

D-tyttöjen Keski-Suomen maakuntasarjan lopputurnaus pelattiin Saarijärvellä 13.4. Ottelut olivat tiukkoja, hyvätasoisia ja päivä oli yllätyksiä täynnä. PetPetin ensimmäinen peli oli Äänekosken Urheilijoita vastaan. Peli oli selvästi meidän hallintaa. Varmoilla syötöillä ja hyvillä hyökkäyksillä korjattiin voitto 2-0 ja pääsy sijoille 1-4.

Seuraava peli olikin välieräottelu JyväsLentistä vastaan. PetPet haastoi JyLen hyvin. Tasainen ottelu kääntyi niukkaan 0-2 tappioon erien lopuissa. Tyttöjen peli oli kaiken kaikkiaan hetkittäin kauden parasta, ja tytöt näyttivät torjuntapisteillä, kovilla hyökkäyksillä ja hienoilla puolustuksilla, että töitä on tehty salilla.

Prossipeli kuitenkin koitti ja siinä vastaan tuli tuttu Korpilahden Pyrinnön 2-joukkue. Pyrintöä vastaan pelattiin kauden aikana kuudesti, joista PetPet voitti viidesti. Mutta kaikki pelit olivat tätäkin ennen olleet tiukkoja vääntöjä, eikä tämä poikennut kaavasta. Meidän paras puhti taisi mennä JyLe-peliin, ja ensimmäinen erä käynnistyi vähän nihkeästi. Toista erää johdettiin ihan loppuun saakka, mutta sitten paremmalla itsevarmuudella Pyrinnön tytöt vaan löysivät vielä jostain viimeisen vaihteen. Heidän tarkemmat syötöt ja peipit sekä hyvin liikkunut puolustuspelaaminen ratkaisivat heille voiton. PetPetin tytöt jäivät näin ollen neljänsiksi hyvän taistelun jälkeen.

Pyrinnön tytöt pelasivat kertakaikkisen hienon turnauksen, onnea heille pronssista. Sarjakauden kultaa nappasi JyLe ja hopeaa Pihtiputaan Plokin 1-joukkue, joka oli ennen tätä turnausta voittanut yhtä peliä lukuun ottamatta kaikki ottelunsa. Pyrinnön 1-joukkue oli viides, Plokin 2-joukkue kuudes, SaPu seitsemäs ja ÄänUrh kahdeksas. Plokin 2-joukkue voitti hienolla taistelulla ja tsempillä hieman yllättäen sijoituspelissä SaPun.

PetPetin D-tytöt ovat pelanneet upean kauden. Lentistaidoissa on menty huimia askeleita eteenpäin. Mikä hienointa, tyttöjen touhu kentän ulkopuolella on mallikasta: kannustavaa, toiset huomioon ottavaa ja yhteen hiileen puhaltamista. Vanhempien tuki on ollut korvaamatonta. On upeaa nähdä, kuinka tyttöjä kannustetaan kotona ja turnauksissa. Oli huippua, että lopputurnaukseen saatiin mukaan kaikki sarjaan lähteneet pelaajat: Henna, Hertta, Iina, Iitu, Lotta, Saara, Sani, Vilma ja Wilhelmiina. Hyvä tytöt, tästä mennään kohti kauden kohokohtaa kaikkien harkoissa käyneiden tyttöjen kanssa eli haasteturnausta äitejä vastaan. ;-) Tai sitten kohti Raahen Power Cupia.

D-tytöt

Nooran ottamassa kuvassa kaikki sarjaan osallistuneet D-tytöt: Hertta, Lotta, Sani, Henna, Saara, Wilhelmiina, Iitu, Iina ja Vilma.

- VI

E-junnujen lopputurnaukset

E-tyttöjen Keski-Suomen maakuntasarjan lopputurnaus pelattiin 5.4. Petäjävedellä. Kauden aikana sarjan sijoituksia on selvitellyt seitsemän joukkuetta: PetPet, kolme JyväsLentiksen (Tiikerit, Pantterit ja Leijonat) sekä kolme Korpilahden Pyrinnön (Jujut, Paterit ja Leijat) joukkuetta.
Jujut selvitti tiensä edellisessä pooliturnauksessa suoraan välieriin. Muut välieräjoukkueet ratkottiin tiukoissa alkupeleissä. PetPet pelasi pienen jännityksen siivittämänä tasaisen pelin Leijonia vastaan voittaen sen niukasti 2-0. Näin ollen PetPetin tytöt pääsivät pelaamaan välieräpelissä etukäteen kovaksi tiedettyä Jujujen joukkuetta vastaan.

Peli Jujuja vastaan sujui mallikkaasti ja osin molemmat joukkueet pelasivat jo ilman koppiakin. Tiukkojen vaiheiden, hienojen onnistumisten ja upean kannustuksen jälkeen PetPet voitti ottelun 2-1. Toisessa välieräpelissä Tiikerit vei voiton Leijoista. Leijonat vei sarjan viidennen sijan, Pantterit oli kuudes ja Paterit seitsemäs.

Pronssipeli oli Pyrinnön joukkueiden välinen mittelö. Jujut vei pronssimitalit melko selvästi Leijojen jäädessä neljänsiksi. Loppuottelussa kohtasivat Tiikerit ja PetPet. Pallorallit olivat pitkiä ja peli oli nautittavaa katseltavaa. Katsomossa vatsanpohjaa kipristeli ja kämmenet hikosivat jännityksestä. Onneksi valmentajilla ja pelaajilla mahdollinen jännittäminen näkyi vain hienoina suorituksina. Tiikereiden tarkat sijoitukset ja muutoinkin virheettömät suoritukset takasivat sarjan kultamitalit heille. PetPetin tytöt pelasivat hienon ottelun, vaikka tällä kertaa tulikin tappio ja hopeiset mitalit. Hieno suoritus tytöiltä, joista suurin osa pelasi ensimmäistä kautta sarjapelejä!

Tytöt ovat kasvaneet hyvin joukkueeksi. Toisen kannustaminen sekä onnistumisen että varsinkin epäonnen hetkellä on äärimmäisen tärkeää lajissa, joissa suorituksia tulee nopeaan tahtiin ja jokainen edeltävä suoritus vaikuttaa tulevaan. Valmentajat (Soile, Teemu ja Arja, loppukaudesta myös Milla) ovat tehneet hienoa työtä harkoissa!

Suurkiitokset jälleen vanhemmille ja D-tytöille loistavista tarjoamisista kahviossa, isosta avusta salissa ja huippukannustuksesta!
E-tyttöjen mitalistit PetPet, Tiikerit ja Jujut

Kuvassa E-tyttöjen mitalijoukkueet PetPet, Tiikerit ja Jujut. Kuvan otti Saara Heikkinen

E-poikien lopputurnaus pelattiin samaan aikaan Saarijärvellä SaPun järjestämässä turnauksessa, johon oli tullut kaikki kahdeksan joukkuetta. Päivä alkoi luonnollisesti eväiden syönnillä sekä tuomaroinnilla, jossa Onni puhalsi ja Eero ja Julian kirjuroivat. Se sujui oikein mallikkaasti. Ensimmäinen peli pelattiin Padovaa vastaan. Pojille tyypilliseen tapaan ei heti saatu täyttä tsemppiä päälle, joten peli hävittiin 0-2 (14-25, 7-25). Siinä taisi karista haaveet mitalipeleistä, joten seuraavaan peliin oli kevyempi lähteä ilman suurempia paineita.

Toinen peli pelattiin Monzaa vastaan ja se oli kyllä pojilta kerta kaikkiaan hyvää peliä! Peli voitettiin 2-1 (25-13, 20-25, 15-9). Ensimmäinen erä vietiin hyvillä syötöillä. Aapo ja Eero syöttelivät takakentälle ja Matias ihan etukentälle, joten vastustajalla oli oikeasti vaikeuksia sijoittumisissa ja vastaanotossa. Toinen erä hävittiin, koska pojat leijailivat voitontunteessa, mutta onneksi kolmanteen erään tsemppasivat niin, että vastusta kaatui selvin numeroin. Julianin ja Onnin tuuletukset ottivat hyvin tuulta alleen myös toisissa pelikavereissa ja näin olimme koko turnauksen äänekkäin joukkue. Kenellekään ei jäänyt epäselväksi, kun me saimme pisteitä. Pojat kannustivat toisiaan hyvin ja tätä pitää myös ensi kaudella tukea.

Kolmas peli pelattiin Tarantoa vastaan, joka hävittiin 0-2 (17-25, 10-25). Ensimmäisessä erässä laitettiin kampoihin ihan kivasti. Peli olisi voinut kääntyä meidänkin eduksi, jos olisimme vain saaneet muutaman pisteen syötettyä varmemmin. Toisessa erässä Eero täräytti Matiaksen passista hienosti iskulyönnin ihan rajaa pitkin suoraan vastustajan kenttään ja hän sai suorituksesta onnitteluja myös vastapuolen valmentajalta. Leevi könysi urhoollisesti joka ikisen pallon perässä. Valitettavasti pojille tuli hieman paha mieli kirjurien huuteluista, joten taistelutahto jäi toisessa erässä vähiin ja pitkä päiväkin alkoi vaatia veronsa. Tietysti puutuin epäurheilijamaiseen käytökseen ja kävin puhuttamassa kirjureita, jotka sitten tovin asiaa mietittyään kävivät pyytämässä meiltä anteeksi käytöstään.
Keski-Suomen maakuntasarjassa sijoituksemme oli kuudes. Olen erittäin ylpeä pojista ja menneestä kaudesta. Se on ollut kaikin puolin antoisa. Mikään ei ole niin palkitsevaa kuin nähdä poikien onnistumisen riemu. Se ilmenee junnusta riippuen joko äänekkäänä purkauksena tai pienenä vilauksena silmäkulmassa, mutta se on liikuttavaa kun se tulee suoraan sydämestä. Toisaalta haastavinta on kaivaa pojat ylös epätoivon suosta, jos peli ei kuljekaan toivotulla tavalla. Sijoitus sarjassa on kuitenkin hyvä, ottaen huomioon että puolet porukasta on aloittanut lentopallon vasta tällä kaudella. Poikien kehitys on ollut huimaa ja mahdolliset tasoerot ovat tasoittuneet matkan aikana. Ensi kaudella siirrymme neljään kenttäpelaajaan ja suoraan peliin sekä pidempään syöttörajaan, joten pelirytmi nopeutuu ja haasteita riittää myös ensi kaudella.

Kiitoksia huoltajille avusta ja henkisestä tuesta turnauksissa. Kiitos pojat kaudesta, nähdään kesällä.

Tästä eteenpäin E-junnut hiovat kuvioita vain Power Cup -turnaukseen lähtevien pelaajien kanssa. Kauden aikana on tullut mukaan monta uutta pelaajaa, jotka ovat enemmän kuin tervetulleita jatkamaan syksyllä treenausta. Osa jatkaa E-ikäisissä, ja osa kasvaa jo D-ikäiseksi.

Ensi syksyn harjoituksiin voi ja pitääkin jo ilmoittautua PetPetin lentiksen nettisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta, jotta osataan suunnitella mm. tulevan kauden salivuorot. Myös kesällä treenaillaan, ja ne harjoitukset on tarkoitettu kaikille, jotka jatkavat syksyllä. Seuraa ilmoittelua PetPetin nettisivuilla tai ota suoraan yhteyttä E-/D-junnujen valmentajiin.
- SJ & VI

Millennium-turnaus Kurikassa 4.1.2014

Kurikan Ryhdin perinteiseen, jo 15. kertaa järjestettyyn turnaukseen osallistui tällä kertaa PetPetistä ennätysmäärä junnulentisjoukkueita. Mukaan lähti F-tytöt, F-pojat, kaksi E-tyttöjoukkuetta, E-pojat ja D-tytöt. Matka tehtiinkin Uuraisten liikenteen turvallisella kyydillä, kiitos Jussille. Seuraavassa päästään lukemaan valmentajien kirjoittamat turnauskuulumiset.

F-junnut valmentajineen osallistumismitalit kaulassa

Maaritin F-neidot
Neljän nuoren neidon voimalla lähdettiin lakeuksien hurjien kaatoon. Jennan uskomattomat kopit, Hennan varmat syötöt, Richandran loistava yleispeli ja Lauran jäätävät hyökkäykset toivat meille kolme kirkasta 2-0 voittoa ja yhden hävityn pelin. Lentopallon pelaamisen ilo näkyi tyttöjen peleissä. Onnistumisia riemuittiin yhdessä ja kaveria kannustettiin pahan paikan tullessa. Valmentaja on erittäin ylypiä joukkueestaan. :)

Jarkon ja Piian F-pojat
Pienet F-pojat - Benjamin, Niilo ja Iiro - pelasivat rohkeaa ja kokeilevaa peliä. He tekivät huimia hakuja syöksyen pallon perään. Rohkeita hyökkäyksiä ja ässäsyöttäjä nähtiin myös. Jokaisessa pelissä tehtiin pelaamalla pisteitä ja viidestä pelistä tuli yksi voitto. Viimeisessä pelissä väsymys jo painoi, mutta sitkeästi pojat pelasivat loppuun. Kotiavietäväksi saatiin komiat ja kiiltävät mitalit ja yksi liimattu takaraivo.

millennium14_f.jpg

Arjan E-tytöt
Tytöt pelasivat rauhallista ja varmaa peliä läpi turnauksen. Pelit sujuivat yli odotusten: alkulohkon ykköstila varmisti pääsyn pelaamaan sijoista 1-6 18 joukkueen turnauksessa. Tiukkojen sijoituspelien jälkeen joukkueen sijoitus oli lopulta kuudes.
Netta teki varmoja syöttöjä ja haki palloja kuin kärppä. Milla onnistui syötöissä ja passeissa. Silja ja Neea tekivät tasaisen varmaa työtä. Kiitokset tytöille kivasta päivästä!

Teemun E-tytöt
Koko joukkue pelasi yli odotusten. Alkulohkon ylivoimainen voitto vei sijoille 1-6. Emma, Richandra ja Saana onnistuivat hyvin kaikissa suorituksissaan ja ajoittain suoritukset olivat ihan mahtavia. Aloitussyötöt olivat kaikilla äärimmäisen varmoja mutta silti pahoja. Myös hyökkäykset olivat loistavia: välillä etukulmiin, välillä taakse vastustajaa juoksuttaen. Pienellä lisäpotkulla mitalit olisivat olleet kaulassa, mutta niukasti jäätiin neljänneksi. Kiitokset tytöille reippaasta ja jännittävästä päivästä!

millennium14_et.jpg

Soilen E-pojat
Pojat taistelivat hyvin alkulohkon tiukoissa peleissä. Aapon, Onnin ja Eeron aloitussyötöt onnistuivat loistavasti koko päivän. Viimeinen peli päättyi voitokkaasti, pojat lämpenivät siihen ilon kautta. Vastustajalle ei jäänyt mitään saumoja, vaikka heidän kannustusjoukkonsa yrittivätkin kaikkensa horjuttaakseen meidän poikia. Eeron huikean takakentälle painuneen kovan iskulyönnin jälkeen PetPetin pojat tunnetaan Pohjanmaalla kovista hyökkäyksistä: ”varokaa, kohta se iskee” -kommentti kuuluikin vastustajan vaihtopenkiltä.

Virpin D-tytöt
Päivä alkoi lennokkaasti Iitun 20 pisteen syöttöputkella, eikä vastustaja tästä toipunut toiseenkaan erään. Toinen peli järjestäjäseuran Ihguja vastaan olikin ehkä päivän parasta peliä molemmilta joukkueilta. 1-1 tasapeli riitti meille varmistamaan jatkopelit kuuden parhaan joukossa kaikkiaan 18 joukkueen turnauksessa. Iinan ja Vilman uskomattomat puolustukset, Iitun kovat hyökkäykset Saaran tarkoista passeista, Hertan hyvät aloitussyötöt ja Sanin loistavat torjunnat jatkuivat takuuvarmoina läpi turnauksen. Tiukkojen jatkosarjapelien päätteeksi päästiin lopulta pelaamaan pronssipeliä. Tässä Kauhavan Wisa 1 oli hiukan parempi, mutta kaiken kaikkiaan PetPetin tytöt pelasivat loistavan turnauksen. Hyväntuuliset tytöt kannustivat toisiaan ja tietysti myös muita PetPetin joukkueita omien pelien tauoilla, kuten myös me saimme hienoa kannustusta pienemmiltämme.

millennium14_dt.jpg

Päivä oli pitkä, mutta mielettömän mukava. Jännittävän päivän ikävämmästä tapahtumasta selvittiin onneksi säikähdyksellä ammattitaitoisen avun ansiosta. Kiitos Kurikkaan, järjestelyt toimivat jälleen loistavasti kaikkiaan 62 joukkueen turnauksessa. Suurkiitokset myös Anne-Marille ja Jannelle, huolto pelasi jälleen totutun varmasti!

- lentisvalmentajat

Ladyt salissa 12.10.2013

Naiset ja BC-tytöt osallistuivat tänäkin vuonna Korpilahden Pyrinnön perinteiseen Ladyt salissa -turnaukseen PetteP- ja tePPet-joukkueilla. 

tePPet ja PetteP

Tiukkojen alkulohkojen pelien jälkeen päädyttiin pelaamaan PetPetin joukkueiden keskinäinen välieräottelu. PetteP vei voiton hyvien aloitussyöttöjen avulla.

Jo kolmatta kertaa järjestetty turnaus on aina saanut eri voittajajoukkueen. Tällä kertaa vahvin joukkue oli PetteP, loistavaa tytöt ja naiset: Virpi L., Anniina, Annina, Heidi, Jenni, Noora ja Senni! PetteP voitti finaalissa Pyrinnön Junnut. Hienoa kiertopalkintoa voi käydä ihailemassa kirjaston palkintokaapissa vuoden ajan.

Pyrinnön nettisivuilta löytyy vielä lisää turnauskuvia. Järjestäjien nettisivupäivitykset olivat niin nopeita, että taisi kotiväki tietää voittajan ennen pelaajia ;)

Noora, Heidi, Virpi, Annina, Anniina, Jenni ja Senni

Lentopalloliiton aluekehittäjän vierailu harkoissa

Lentopalloliiton K-S maakunnan aluekehittäjä Pertti Kulluvaara kävi tutustumassa PetPetin lentisjunnuihin ja aikuisiin seuravierailun merkeissä 30.9.2013. Pertti piti kolmen tunnin tehotreenit koko junnuporukalle. Mikä mukavinta, myös vanhempia oli mukana kokeilemassa erilaisia kaatumistekniikoita, harjoittelemassa sormilyöntiä ja syöttöä.

Alkuillassa F-, E- ja D-ikäiset pääsivät harjoittelemaan valmiusasentoa, liikkeellelähtöjä ja tiikereitä. Pojissa varsinkin löytyi heti rämäpäisyyttä, mutta eivätpä tytöt jääneet yhtään sen heikommiksi. Pienet pelaajat puhkuivat intoa ja tekivät koko ajan täysillä malttaen kuitenkin pysähtyä kuuntelemaan ohjeita. Puolustusharjoituksissa asenne oli kohdallaan myös isommilla tytöillä, jotka halusivat oppia uutta ja kehittää itseään pelaajana.

Loppuillasta Pertti ohjasi isommille syöttö-vastaanottoharjoituksia. Tytöt ja naiset treenasivat hyvällä sykkeellä. Toivottavasti myös Pertin viesti jäi pelaajille mieleen: lentopallo on joukkuepeli, jossa yksilön suoritus ratkaisee enemmän kuin missään muussa lajissa. Jos ei keskitytä, ei voi odottaa hyvää tulostakaan.

Molemmat harjoitukset päätettiin tietysti yhteiseen PetPet-huutoon. Tämä oli kaiken kaikkiaan huikea kauden aloitus! Kiitokset Pertille vierailusta, ja nähdään pian uudestaan.

Pertti Kulluvaara ja PetPetin lentisväki

TUL:n avoin mestaruusturnaus Mänttä-Vilppulassa

B-tytöt

B-tyttöjen TUL:n avoin mestaruusturnaus pelattiin Mänttä-Vilppulassa 14.9. Vilppulan Tähden isännöimään turnaukseen osallistui kotijoukkueen ja PetPetin lisäksi Oriveden Ponnistus. PetPetin tytöt pelasivat ensimmäisen B-tyttöjen turnauksensa. Uutta viime kauteen oli liberopelaaminen ja vapaa aloitussyöttö- ja vastaanottotapa. Veikö sitten jännitys parhamman tarkkuuden vastaanotoistamme vai mikä, mutta omia hyökkäyksiä ei juuri saatu aikaan. Helppojen pallojen puolustukset nousivat myös epätarkasti, ja näin ollen omia passareita juoksutettiin enemmän kuin vastustajia. Vastustajat vaan olivat tällä kertaa vähän kokeneempia ja vahvempia. OrPo kuittasi turnauksen voiton tasaisen varmalla työskentelyllä ja tehokkailla hyökkäyksillä. Turnauksesta käteen jäi pronssimitalien lisäksi myös selvä käsitys kehityskohdista joihin harjoittelu varmasti tuo lisää varmuutta alkavaa kautta silmälläpitäen.

 

E-seka
Mäntässä TUL:in turnauksessa pelattiin neljä peliä sekajoukkueella. Ensimmäinen peli hävittiin puhtaasti 2-0, joka johtui hyvinkin pitkälti jännityksestä, mutta jo toisessa erässä saimme pelin juonesta kiinni ja saimme 20 pistettä. Ensimmäinen vastus oli muutenkin kova ja kokenut joukkue. Toisaalta oli hyvä, että kovin vastus oli heti ensimmäisessä pelissä vastassa, niin loput pelit pystyi pelaamaan rennommin eikä pelaaminen enää niin kovasti jännittänyt.
Toisessa pelissä pistettiin vastustajille hanttiin jo tiukemmin, joka hävittiin kyllä niukasti 2-1. Toisen pelin jälkeen ruokatauolla pelaajat huomasivat että kolme parasta saa mitalit joten kolmas peli kaatui liikayrittämiseen, joten hävittiin 0-2.
Neljännessä pelissä oltiin taas rauhoituttu ja päästiin pelaamaan omaa peliä ja pelattiin jännittävä peli, jonka kolmas erä hävittiin 9- 15. Kaikki pelaajat onnistuivat erinomaisesti syötöissä ja niistä saimmekin paljon pisteitä. Paras syöttöputki taisi olla 13-14 pistettä peräkkäin, se oli yhtä juhlaa ja tuuletusta! Kaikki pelit oli melko tasaisia. Vaikka hävisimmekin jokaisen pelin, niin saimme kuitenkin melkein joka erässä yli 15 pistettä.
Kaikki pelaajat onnistuivat ja tulokseksi jäi hyvä mieli ja voitontahtoa seuraaviin peleihin. Erityisiä onnistumisen paikkoja oli että Aapo ja Onni kunnostautuivat todella loistavasti syötöissä ja Venla vastaanotossa ja hyökkäyksissä, Eeron kanssa pitänee ruveta treenaamaan iskulyöntejä harkoissakin, ettei hänen tarvitsisi niitä ihan kylmiltään peleissä vastapuolen lattiaan lyödä, syötötkin upposi hänellä hyvin takakenttään. Parasta päivässä oli se riemu ja peli-ilo, joka eemeleistä loisti onnistumisten hetkellä.
 

E-tytöt
E-tytöt pelasivat samaan aikaan poikien kanssa omaa turnaustaan toisella koululla. PetPetin tytöistä suurin osa pelasi ensimmäisen E-turnauksensa, kuin myös valmentajalle turnaus oli ensimmäinen.
Kivaa oli, vaikka vastustajat olivat vielä vähän parempia. Viimeisessä pelissä tuli niukkaakin niukempi kahden pisteen tappio molemmissa erissä. Onnistumisia tuli kaikille pelaajille!
Tästä on hyvä jatkaa varsinaisen sarjakauden peleihin!

 


D-tytöt
D-tytöt pelasivat sunnuntaina 29.9. D-tyttöjen joukkueita osallistui turnaukseen huimat 11, joista tosin viisi oli järjestävän seuran Vilppulan Tähden joukkueita. Tähti tuli tällä kertaa meille hyvinkin tutuksi, sillä tytöt pelasivat neljää Tähden joukkuetta ja lisäksi OrPoa vastaan.
PetPetin D-tytöt pelasivat ihka ensimmäiset D-pelinsä, ja hyvin pelasivatkin. Yksi voitto alkusarjassa takasi sen, että päästiin pelaamaan vielä jatkopelejä. Jatkopelit olivatkin tiukkoja pelejä, jotka välillä jatkopallojenkin jälkeen päättyivät Tähden joukkueiden hyväksi.
Tytöt pelasivat hyvin joukkueena. Aloitussyöttö on todella varma jokaisella pelaajalla. Myös vastaanotto toimi hyvin vaikeistakin paikoista. Pientä tarkkuutta lisää puolustuksiin ja passeihin, niin päästään paremmin hyökkäämään. Tyttöjen tsemppihenki oli myös hieno. Ässäsyöttöjä ja pisteitä juhlittiin, ja toisaalta kaveria kannustettiin hyvän yrityksen jälkeen.
Tiukka päivä, kymmenen erää hyvää liikettä ja pitkiä palloja, takasi varmaan maittavat unet seuraavaksi yöksi. :)

Sivustollamme käytetään evästeitä, joiden avulla parannamme käyttäjäkokemusta.