Petäjäveden Petäjäiset

Kausi 2014-15

Kaudella 2014-15 PetPetin naiset, D-tytöt, D-pojat, D-sekajoukkue, E-tytöt ja F-junnut osallistuivat Keski-Suomen maakunnan sarjatoimintaan. E- ja F-junnut osallistuivat myös maakunnan toimintapäiviin. C- ja B-tytöt pelasivat oman ikäluokkansa valtakunnallisia sarjoja.

 

Naisten joukkue oli Keski-Suomen 3.-sarjan 7. / 7 joukkuetta.

 

B-tytöt sijoittuivat hienosti valtakunnallisessa sarjassa pelaten myös muutaman pooliturnauksen ykkössarjaa. Lopullinen sija oli 25. / 78 joukkuetta. Lännen alueen sijoitusturnauksessa tytöt olivat kuudensia kymmenestä joukkueesta. Joukkueessa pelasivat Paju, Anniina, Jenni, Senni, Elina, Saara, Maria, Ada ja Noora.

b_tytot.jpg

 

C-tytöt oli valtakunnallisen sarjan 83. / 112 joukkuetta. Lännen alueella C-tyttöjen joukkueita oli yhteensä 24. Sijoitusturnauksessa PetPet oli 19. Joukkueessa pelasivat Saara, Lotta, Hertta, Henna, Iitu, Vilma, Iina, Emma ja Wilhelmiina. Saga, Eevi, Roosa ja Oona kävivät harkoissa.

ct2014_15.jpg

 

D-tytöt pelasivat Keski-Suomen maakunnan tiikerisarjaa, heidän sijoituksensa oli 2/7. Joukkueessa pelasivat Emma, Emmi, Milla, Neea, Netta, Saana H, Sanni, Saana O, Silja ja Richandra.

 

D-pojat ja D-sekajoukkue pelasivat Keski-Suomen maakunnan D-poikien tiikerisarjassa. Poikajoukkue oli 6/8 ja sekajoukkue 7/8. Poikajoukkueessa pelasivat Aapo, Eero, Leevi, Onni, Touko, Emil ja Miro. Sekajoukkueessa pelasivat vuorotellen molempien, tyttö- sekä poikajoukkueen pelaajat.

 

E-tytöt pelasivat kahdella joukkueella Keski-Suomen maakunnan tiikerisarjaa ja uudet juniorit osallistuivat myös toimintapäiviin. Tyttöjen toinen joukkue (Laura, Venla, Henna, Tuuli) voittivat K-S:n mestaruuden. 

 

F-junnut osallistuivat Keski-Suomen maakunnan järjestämiin toimintapäiviin.

 

Muut turnaukset ja tapahtumat

B- ja C-tytöt osallistuivat kauden alussa TUL:n avoimeen mestaruusturnaukseen.

Naiset osallistuivat kahdella joukkueella Korpilahden Pyrinnön Ladyt salissa -turnaukseen.

Lentopalloliiton aluekehittäjä Pertti Kulluvaara vieraili harkoissamme sekä lokakuussa että huhtikuussa.

D-, E- ja F-junnut osallistuivat Millennium-turnaukseen Kurikassa.

Naiset osallistuivat Puijo Volleyn harrasteturnaukseen.

Yhteiset pallot -hanke starttasi toukokuun alussa.

 

Vaasan Power Cup -turnaukseen osallistui kaikkiaan kahdeksan PetPetin junnujoukkuetta. Kotiintuliaisina powerista saimme mitalisuoran kun yksi F-sekajoukkueemme (Sanni, Matias ja Joona) voittivat sarjansa kultaa ja toinen F-joukkue (Saga, Benjamin ja Iiro) pääsivät hienosti pronssille.

20150607_154705.jpg

E-tyttöjoukkueemme (Laura, Henna, Venla ja Tuuli) taistelivat upeasti hopealle. 

IMG-20150607-WA0001.jpg

 

Kiitos upeasta lentiskaudesta kaikille asianosaisille! 

 

20150605_210409.jpg

 

 

 

Sivustollamme käytetään evästeitä, joiden avulla parannamme käyttäjäkokemusta.