Petäjäveden Petäjäiset

B-tyttöjen sarjakausi avattu Mikkelissä 11.10.

PetPetin B-tytöt matkustivat Mikkeliin lauantaina 11.10. Mikkelin Passareiden vieraaksi.

Tasonmittausturnaus oli kova koitos, sillä Mikkelin lisäksi verkon toiselle puolelle asettuivat Savonlinnan Ajo ja JyväsLentis.

JyLe on perinteisen hankala vastus, eikä tämäkään kerta tehnyt poikkeusta. Pelissä hermoiltiin ja oma taso jäi saavuttamatta vaikka aika ajoin valon pilkahduksiakin näkyi.

Savonlinnan Ajo oli nimivahva ja kaunista&valmista lentopalloa pelaava joukkue. Hermoilua saatiin vähemmäksi ja tulosta tuli sen mukaisesti. Kauden ensimmäisen turnauksen kunto oli kuitenkin Ajolla parempi, vaikka toisessa erässä yllätys kyti ilmassa pitkään.

Päivän päävastus tuli etukäteen ajatellen Mikkeli Passareista. Juvan kanssa yhdistynyt joukkue pelasi hyvällä ilmeellä ja laajalla pelaajaringillä. Tässä pelissä noustiinkin sitten jo lähemmäs omaa tasoamme. Kokeilut kokoonpanossa kuuluivat asiaan mutta niistä selvittiin tosi hienosti. Ensimmäinen erä vietiin varsin selvällä erolla mutta passarit keräsivät rivinsä toiseen ja se kääntyi vastaavasti Mikkelille. Kolmas erä oli todellinen trilleri. Passarit olivat alkuerästä askeleen edellä, mutta PetPet kiri mukaan peliin ja jatkopallojen jälkeen jännitysnäytelmä kääntyi kotiin vietäväksi avausvoitoksi.

Kausi siis avattu ihan mukiinmenevällä pelisuorituksella, joka jätti kuitenkin parannettavaa. Vanhan kaartin lisäksi uusina vahvistuksina Maria ja Saara hyppäsivät mukaan täydentäen kokoonpanon iskukykyiseksi. Samalla siirryttiin taas liberopeliin, jota Saaran tuoma nostovoima kantaa aika mainiosti. Hyvä likat!

 

Pelit jatkuvat 1.11. E3-poolissa - nyt harkkaillaan.

Sivustollamme käytetään evästeitä, joiden avulla parannamme käyttäjäkokemusta.