Petäjäveden Petäjäiset

Teippauskoulutusta

Fysio Centerin fysioterapeutit Petteri Toivonen ja Mervi Hiekkavirta saapuivat seuravierailulle lentisharkkoihin teippauksen merkeissä. Innokkaita teippausoppilaita oli paikalla noin 40. Ajantasaista oppia saatiin myös kylmähoidon käytössä akuuteissa vammoissa.

Petteri on pitänyt samantyylisiä koulutuksia myös muille urheiluseuroille. Hän neuvoi nilkan, polven ja selän tukiteippauksia. Mervi taas kertoi sormien, ranteen ja olkanivelen teippauksesta. Molemmat fysioterapeutit kävivät muutama vuosi sitten samoissa merkeissä lentisharkoissamme. Osallistujat pääsivät toki kokeilemaan teippauksia. Näin ollen moni pelaaja lähtikin kotimatkalle teipit sormissaan tai polvissaan.

Vaikka lentisharjoituksissa neuvotaan ja tehdään myös lihashuoltoharjoituksia ja aina lämmitellään lihakset huolella, niin silti loukkaantumisia sattuu silloin tällöin. Tämän vuoksi teippauskoulutus oli oikein tarpeellinen. Illan aikana saatiin vinkkejä kivun hoitoon ja toisaalta myös tukiteippaukseen. Kiitos Petteri ja Mervi vierailusta ja hyvästä infopaketista!

Sivustollamme käytetään evästeitä, joiden avulla parannamme käyttäjäkokemusta.