Petäjäveden Petäjäiset

B-tytöillä mahtipelit Tervossa

Lauantaina 24.1. piipahdettiin savonmualla Tervossa pelaamassa neljännen kierroksen aluesarjan ylemmän poolin turnaus. Matkan ajoitus meni nappiin ja pelaajat saivat riittävästi aikaa ennen ensimmäistä peliä - mikä näkyikin heti kentällä.
Normaalisti ensimmäinen peli on se vaikein mutta kotijoukkue TervU sopii PetPetin vastukseksi ja oma voimapeli saatiin heti käyntiin. Helppo 2-0 voitto ja vain pientä verenpaineen nousua valmennuksessa.
Toinen peli toi vastaaan Mikkelin Passarit jo neljättä kertaa tänä vuonna. Viimeksi Passarit olivat kotiturnauksessamme parempia joten revanssia haettiin. Kauden paras peli molemmilta - ehdottomasti. PetPet vei matsin kuitenkin 2-1. Aamulla otettu verenpainelääkitys oli jo tarpeen.
Viimeisessä ottelussa olikin sitten paljon pelissä. En ole varma, olivatko pelaajat tästä kartalla mutta ainakin vastustajasta se paistoi läpi heti alusta saakka. Joen Juju kohdattiin kerran aiemmin tällä kaudella ja heiltä tuli aika pahasti pataan (saatiin 11 ja 15 pistettä). Toisin kävi tällä kertaa. Joukkue pelasi hurmoksessa ensimmäisen erän ja JuJu kaatui 25-22. Tämä laukaisi ikävän kierteen ja toisessa erässä nähtiin todella harvinainen tapahtumasarja kun JuJu aloitti vahtopenkin, kentän ja jopa valmennuksen taholta törkeän huutelun. Pienen selvittelyn jälkeen erä saatiin pelattua loppuun mutta sen vei JuJu 25-17. Kolmas erä jääkin sitten aikakirjoihin yhtenä parhaista näkemistäni ja kokemistani. PetPet oli takaa-ajoasemassa koko alkuerän mutta käänne saatiin tilanteessa 7-10. Vaihtopenkiltä löytyi ratkaisu syöttönurkkaan. Puolenkymmentä peräkkäistä ässäsyöttöä romahdutti vastustajan, joka käytti niin aikalisänsä kuin vaihtonsakin. Lopulta päädyttiin tilanteeseen 13-13. Voittotulos 15-13 on maaginen. Voittamalla tuon erän PetPetin B-tyttöjen joukkue varmisti turnausvoiton puhtaasti 3-0. Tuon erän häviäminen pudotti hävinneen joukkueen alimmalle sarjatasolle...raaka peli.
 
Taistelu kannatti. Joukkue nousi turnausvoiton siivittämänänä viimeiseen poolivaiheen turnaukseen (pelataan 7.2.) 1-sarjaan ja varmisti samalla jo loistavan sijoituksen maanlaajuisessa B-tyttöjen sarjassa!

Sivustollamme käytetään evästeitä, joiden avulla parannamme käyttäjäkokemusta.