Petäjäveden Petäjäiset

C-tyttöjen sarjakausi päätökseen kotiturnauksessa

C-tyttöjen sijoitusturnaus pelattiin 11.4. Petäjävedellä. Vieraiksi saapuivat PerPo Rovaniemeltä, SalViVal Salosta, KaPo Karkkilasta ja JU Jurvasta. Koska joukkueita oli näin monta, niin otteluita pelattiin monarin lisäksi myös Kirkonkylän koulun salissa. Koulun sali asetti omat vaatimuksensa mataluudellaan ja ahtaudellaan, mutta se oli sama kaikille, joten hyvät pelit saatiin sielläkin pelattua. 

Päivä aloitettiin niukalla 29-31 erätappiolla KaPoa vastaan. KaPo oli lopulta turnauksen paras, joten meillä oli hyvä aloitus turnaukseen ja olimme heti hereillä.

Päivän aikana pelattiin kaikkiaan kymmenen ottelua, joista puolet päättyi 2-1. Tasaisia pelejä siis, mikä oli oikein mukavaa ja tietenkin myös opettaa enemmän pelaamaan. PetPetin tytöt pelasivat kerta kaikkiaan hienon turnauksen. Vähän ennakkoon hirvitti, koska oli vain seitsemän tyttöä ja kuitenkin neljä peliä. Hyvin tytöt kuitenkin jaksoivat ja onneksi säästyttiin loukkaantumisilta.

Päivän kruunasi revanssi JU:sta. AM-sijoitusturnauksessa Jurvan tytöt olivat hitusen parempia, mutta nyt PetPet vei ottelun 2-1. Tytöt pelasivat muutenkin ihan huippupäivän. KaPoa ja SalViValia vastaan meillä oli eräpalloja, mutta vastustajat veivät tällä kertaa voiton. Sijoituimme sarjassa 83. 112 joukkueesta. Ihan hyvin siihen nähden, että olemme ensimmäistä vuotta C-ikäisissä ja suurin osa pelaajista on vielä D-ikäisiä. :) Vastassa oli tänäänkin keskimäärin pari vuotta vanhempia tyttöjä kuin mitä meidän tytöt ovat.

Tytöt ovat menneet hyvin eteenpäin lentistaidoissa ja pelinluvussa. Hyökkäyksiin on tullut kovuutta ja välillä liikettäkin on ihan mukavasti kentällä. Kulluvaaran Pertin viimeistelyreenit torstaina sattuivat ihan nappiin: nelospaikan passeihin tuli lisää tarkkuutta ja tytöt muistivat hyvin hyökkäyksen vauhdinoton. Lotan syötöt olivat tänään ihan mahtavia. Hertalla oli maukkaita torjuntoja ja hyviä peippejä, Iitu näki peipeillleen aina tilaa vastustajan kentässä. Hennalla oli huikea liike ja kovat hyökkäykset koko päivän ajan. Emma on takakentän pelastus varmoilla suorituksillaan ja hyvällä sijoittumisellaan. Saara heitti tänään rohkeita nelospaikan passeja ja löyti hyvin myös takapasseillaan Hennan kakkospaikasta. Iina on vaan ihan sikahyvä puolustuspalloissa. Harva saa tehtyä samanmoisia yhden käden pelastuksia ja reikäpäisiä syöksyjä kenttään kuin hän. Vilma ja Wilhelmiina olivat tänään yu-leirillä, mutta heidän panoksensa lentiskentällä on ollut myös hurjan hyvä: molemmat tytöt hyökkäävät rohkeasti, Vilma puolustaa tarkasti ja Wiltsu on ihan omissa korkeuksissaan torjunnoissa.

Tytöillä on myös ihan huikeat kotijoukot. Viimeisen pelin aikana oli kyllä suuremmankin urheilujuhlan tuntua, kun vanhemmat lähtivät Salon valmentajaa vastaan kilpahuutoon. Tytöt olivat ihmeissään, mutta ihan mielellään laittoivat vanhemmat mahalleen ässäjuhlintaan. Ja mitkä leipomukset taas, huh huh. Suurkiitokset jälleen kaikille vanhemmille sekä kahvio- että saliavusta. Kiitokset myös tuomareille ja kirjureille :)

Seuraavaksi pelataan Vaasan Power Cupissa, mutta sitä ennen Henna ja Vilma pelaavat C-ikäisten ja Wiltsu, Lotta, Hertta, Emma ja D-joukkueen Saana pelaavat D-ikäisten K-S maakuntajoukkueessa Jämsässä Itä-Suomi Cupissa. Eiköhän me myös saada harkkavastustajia toukokuussa ja sitten tietysti kauden huipennus äitejä vastaan. Tämä on ollut kiva vuosi, en vaihtaisi pois ikinä.

- VI

Sivustollamme käytetään evästeitä, joiden avulla parannamme käyttäjäkokemusta.