Petäjäveden Petäjäiset

Sekaturnaus 2015

Perinteinen sekalentisturnaus pelattiin 18.4.2015. Päivä oli myös Keski-Suomen päivä, jonka teemana oli urheilu, liikunta ja hyvinvointi. Näitä teemoja kunnioittaen päivä aloitettiin Petäjäveden Naisvoimistelijoiden hevilämpällä, jonka vedettiin  Kaartisen Sarin ja musiikin tahtiin. Kiitokset Sarille, ja paljon onnea 50-vuotiaalle Naisvoimistelijoille.

Kaikkiaan kahdeksan joukkuetta saapui ympäri Jyväskylän seutua liikkumaan hyvässä seurassa ja ehkä myös pelaamaan turnauksen voitosta. Vanhoja tuttuja joukkueita oli Puuppolasta, Vihtavuoresta, Kintaudelta ja PetPetistä. Uusia pelaajia tuli mukaan Suolahdesta ja Jyväskylästä.

Rento pelitunnelma täytti salin jo heti aamun ensimmäisestä vihellyksestä alkaen ja sitä riitti aina viimeiseen palloralliin saakka. Alkusarjalohkoissa ratkottiin sijoitukset jatkopeleihin ja välieriin. Turnauksen voiton ja palkintopallon otti lopulta aika selvästi Palloilijat. Kirput tuli toiseksi. Verkonkerääjät vei niukasti pronssipelin voiton Välilyöntiä vastaan. Esmot ja Pamaus pelasivat tiukan taistelun viidennestä sijasta. Ottelu päättyi Esmojen voittoon. PSP voitti B-tytöt ollen näin turnauksen seitsemäs.

Kiitos kaikille osallistujille ja tervetuloa mukaan uudelleen! Suurkiitokset turnauksen järjestelyihin osallistuneille: kahvioleipojille, Arjalle ja C-tytöille kahvio- ja saliavusta sekä loppusiivoukseen osallistuneille. Arpajaispalkinnot olivat jälleen kerran mahtavia. Kiitos K-market Porkkana, Metkuni, Parturi-kampaamo Leppälä, Petäjäveden Apteekki, Petäjäveden kunta, Petäjäveden Osuuspankki, Petäjäveden S-market, Petäjäveden Tekstiili, Petäjävesi-lehti, Pia Saramäki, Puupiippola, Radio Café, Ravintola Kanttari, Soljuva Taloushallinto Oy, Taipaleen luomu- ja matkailutila, Tavarahalli Standard Line, Verhoiluverstas Marja Saukko ja PetPetin lentisjunnujen vanhemmat.

palloilijat.jpg

Sivustollamme käytetään evästeitä, joiden avulla parannamme käyttäjäkokemusta.