Petäjäveden Petäjäiset

Biitsiturnausviikonlopun tunnelmia

Perinteinen biitsiturnee pelattiin lauantaina 11.7. ja heti perään sunnuntaina taisteltiin sekabiitsin merkeissä. Sää suosi molempina päivinä, vaikka olikin ehkä vähän totuttua kylmempi keli. Pientä sateen ripsautusta lukuun ottamatta turnaukset päättyivät juuri ennen rajumpaa sadetta.

Pelaajia oli tullut pelaamaan jälleen ympäri Keski- ja Etelä-Suomen. Korkialta-joukkueen kannustushuudot saattoivat kuulua takomarkkinoille saakka, mutta mikäs sen mukavampaa kuin kunnon meininki kentällä ja kentän laidalla.

Tiukkojen alkulohkopelien jälkeen neljän parhaan joukkoon taistelivat Turpot, Koskenpää, TPV ja Team kädettömät. Lohkovoittajat Turpot ja TPV kohtasivat tiukassa finaalissa, jonka TPV vei nimiinsä.

Sekabiitsin mestaruus ratkesi Verkon repijöiden ja Parraiden taistossa. Keuruulaiset Verkon repijät veivät tällä kertaa turnausvoiton selkein numeroin. Ensi vuonna pelataan uudelleen!

Kiitokset Ravintola Kanttarille, K-market Porkkanalle ja Soljuva Taloushallinnolle turnauspalkinnoista ja talkooväelle järjestelyistä.

Sivustollamme käytetään evästeitä, joiden avulla parannamme käyttäjäkokemusta.