Petäjäveden Petäjäiset

Kausi 2016-17

Naiset pelasivat Keski-Suomen maakuntasarjaa, 3-sarjaa. Joukkue sijoittui kahdeksanneksi kymmenen joukkueen sarjassa.

Kuvassa Heidi, Soile, Mira (pelaaja-valmentaja), Minttu, Maarit, Virpi, Sara ja Emma. Myös kuvasta puuttuva Iitu C-tytöistä pelasi useammassa turnauksesssa.

 

C-tytöt pelasivat valtakunnallista C-tyttöjen sarjaa. Joukkue oli 79. kaikkiaan 133 joukkueen sarjassa.

Kuvassa Wilhelmiina, Hertta, Iitu, Venla, valmentaja Petteri, Emma, Richandra ja Laura. Lotta ja Milla puuttuvat kuvasta.

 

D-tytöt pelasivat Keski-Suomen maakuntasarjaa. Joululta sarja vaihtui D-ikäisten sarjaksi, jossa pelasi sekä tytöt että pojat. Sijoitus oli 8. 13 joukkueen sarjassa.

Venla, Laura, Sohvi, valmentaja Maarit, Tuuli, Tea ja Lilja.

 

E-tytöt ja E-pojat (sekajoukkueena) pelasivat Keski-Suomen maakuntasarjoja. Sekajoukkue nappasi hienon kauden päätteeksi poikien sarjan kultamitalit. Tytöt olivat sarjansa hopealla.

Kuvassa valmentajat Kimmo ja Pentti pääasiassa sarjatoimintaan osallistuneiden E-junnujen kera. Harjoituksiin osallistui lisäksi useita lapsia.

 

F-junnut osallistuivat Keski-Suomen maakunnan toimintapäiviin.

Kuvassa valmentajat Sini ja Sanna sekä F-junnut.

 

Junnupelaajat olivat myös hienosti edustettuina alue- ja maakuntajoukkueissa. Syksyn alussa pelatussa C-tyttöjen aluemestaruuskisoissa Wiltsu pelasi Lännen ykkösjoukkueessa. Keväällä pelatussa Itä-Suomi Cupissa Keski-Suomen maakuntajoukkueissa Maarit ja Petteri olivat valmentajina, Wiltsu, Iitu,

Emma ja Hertta C-tytöissä sekä Venla ja Laura D-tytöissä.

 

Sivustollamme käytetään evästeitä, joiden avulla parannamme käyttäjäkokemusta.