Petäjäveden Petäjäiset

Power Walk Cup 2/3 la 19.6.

Power Walk Cup on kolmi-osainen kilpailu Kettulanvuoren kuntoportailla Petäjävedellä. Toinen osakilpailu järjestetään lauantaina 19. kesäkuuta 12:00 alkaen.
Toinen osakilpailu on joukkue-kilpailu.

Toisessa osakilpailussa on kilpa-sarja, joka osallistuu Cup-pisteiden metsästykseen, sekä haastesarja, joka kisaillaan "höntsä"-meiningillä.

Kilpasarjassa portaita edetään kolmen hengen joukkueissa, ja joukkueessa pitää olla kaksi miestä ja yksi nainen. Kilpasarjassa edetään juosten ensimmäiselle tasanteelle, josta miehet nappaavat mukaansa 31kg käsipainot/käsi ja naiset 16kg käsipainot/käsi. Jokainen suoritus suoritetaan erikseen ja joukkueen yhteenlaskettu aika ratkaisee sijoituksen.

Haastesarjassa edetään höntsä-meiningillä portaat alhaalta ylös kolmen hengen joukkueissa, joissa joko 2 miestä ja 1 nainen, tai 1 mies ja 2 naista. Painona miehillä 24kg/käsi ja naisilla 12kg/käsi. Haastesarjassa yhteisaika lasketaan, mutta paras tsemppi ja kannustus voittaa tässä sarjassa.

Ilmoittautuminen Petäjäveden Petäjäisten nettisivujen lomakkeella la klo 8 mennessä. Lomake toimii parhaiten tietokoneen uusimmilla selainversioilla tai mobiililaitteen selaimella. Facebook-sovelluksen selain ei välttämättä toimi. Onnistuneesta ilmoittautumisesta tulee nettisivulle ilmoitus. Jos ilmoittautumisessa on ongelmia, niin joukkueen voi ilmoittaa mukaan myös sähköpostitse petpet(at)petpet.fi.

Paikalla muutakin oheisohjelmaa, josta ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.

Järjestelyissä huomioidaan voimassa olevat korona ohjeistukset ja rajoitukset. Järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia, joten jokaisella kilpailijalla pitää olla oma tapaturmavakuutus voimassa.

Kilpailuja mahdollistamassa Petäjäveden Petäjäiset, Seurayhtymä, Petäjäveden kunta ja K-Market Porkkana. Tervetuloa!

Sivustollamme käytetään evästeitä, joiden avulla parannamme käyttäjäkokemusta.