Petäjäveden Petäjäiset

X Töllin Taipaleen juoksu ke 30.6.2021

X Töllin Taipaleen juoksu järjestetään Petäjävedellä keskiviikkona 30.6.2021 klo 18.30 (numerolappujen jako klo 17-18).

SARJAT

11,4 km: M/N yleinen, M/N40, M/N50, M/N60, kuntosarja.
3,5 km: P/T10, P/T12, P/T14, kuntosarja.

LÄHTÖPAIKKA on Petäjäveden keskustassa vanhan kivisen rautatiesillan alta. Lähtölaukaus kajahtaa klo 18.30. Reitti kulkee Verkkalantietä siltoja ihaillen Töllin taukopaikalle ja edelleen Syrjäharjuun ja upean Pengerjoen kosken ylittäen vanhalle maantielle. Tästä edetään hautausmaan vierustaa ja Jämsänveden rannan harjua pitkin maaliin Kirveslahden satamaan. Lapsille on oma Junnu Töllin Juoksu, joka erkanee Verkkalantieltä omaksi noin 3,5 km lenkiksi palaten Siltatietä keskustaan ja siitä edelleen samaan maaliin Kirveslahden satamaan.

OSANOTTOMAKSUT JA ILMOITTAUTUMINEN
Osallistumismaksu: 15 € (juoksijakortilla 13 €), lapset 10 € ja kuntosarja 10 €, maksu Petäjäveden Petäjäiset ry:n tilille FI24 5339 0820 0362 19. Huom. PetPetin juniorit voivat osallistua lasten ja kuntosarjoihin ilmaiseksi.
Pakollinen ennakkoilmoittautuminen ke 30.6. klo 14 mennessä kotisivujen PetPetin nettisivujen lomakkeella. Juoksun info ja numerolappujen jako on Kulttuurikeskuksen pihalla (os. Miilutie 4) klo 17-18.

PALKINTOJENJAKO maalialueella eli Kirveslahden satamassa heti kyseisen sarjan juoksun päätyttyä: osallistumisplaketit jaetaan jokaiselle heti maaliin tullessa, kilpa- ja lasten sarjoissa palkitaan kolme nopeinta per sarja, kuntosarjojen osallistujia ei sijoiteta ja kaikki saavat osallistumisplaketit maaliin tullessa. Lisäksi reittiennätyksen alittajalle on luvassa 100 € erikoispalkinto (ennätystiedot juoksun nettisivulla).

MAALIALUEELLA ON KAHVIO ja juoksijoille on vesipiste reitin varrella ja maalissa vettä ja mehua juoksun jälkeen. Pukuhuoneet eivät ole käytössä ennen eikä jälkeen juoksun. Huom! Järjestäjä ei ole vakuuttanut juoksijoita, joten jokainen osallistuu juoksuun omalla vastuullaan. Juoksu järjestetään voimassa olevia THL:n ja avin ohjeita noudattaen.
Lisätietoja: Jouko Suonsaari, puh. 0400 344 061.

Juoksu järjestetään yhteistyössä Petäjäveden kunnan kanssa.

Tapahtuman tukijat:

Juoksun tukijat

Juoksun esite pdf-tiedostona.

Sivustollamme käytetään evästeitä, joiden avulla parannamme käyttäjäkokemusta.