Petäjäveden Petäjäiset

Kirjautuminen

Millennium-kuulumiset 5.1.2013

F-tytöt

F-tyttöjoukkueen voimin lähdettiin kohtaamaan Milleniumin haasteet Kurikkaan. Jännitystä kihelmöineen bussimatkan jälkeen aloitettiin tuomarointivuorolla, josta saimme paljon uusia kokemuksia.

Eka peli oli Kurikan Ryhtiä vastaan, josta voitimme ensimmäisen erän. Loistava alku päivälle. Toka pelistä Jalasjärveä vastaan kerättiin huikeasti pisteitä. Kaikkiaan päivän aikana pelattiin 4 peliä.

Peleissä nähtiin paljon hyviä syöttöjä, loistavia hyökkäyksiä ja kiinniottoja. Mitalit kaulassa ja uupuneina lähdimme kotimatkalle. Joukkueen mielestä kaikista parasta päivässä oli, kun sai pelata. Voitetut pelit ja mitali olivat ihan ykkösjuttu.

Richana, Henna, Anni ja Laura

Mitalien jako

- PS

E-tytöt

Vietimme ihanan päivän Kurikassa. Tällä kertaa oltiin pelireissulla E-tyttöjoukkueen voimin, sillä turnaukseen ei ilmoittautunut riittävästi E-poikajoukkueita.

Aamuherätys oli klo 5.30. Ensimmäiseen peliin lähdimme vielä hieman unisin mielin. Hiekat karisivat kuitenkin silmistämme pois ja voitimme 2-0. Toisessa pelissä olimme virkeitä ja niin oli vastustajakin. Peli loppui tasapeliin 1-1. Olimme alkulohkossamme toisia ja pelasimme jatkossa sijoista 7-12.

Ensimmäisessä jatkolohkon pelissä ruuan jälkeen pelasimme jälleen tasapelin. Neljäs peli oli teknisesti paras peli, vaikka hävisimme 2-0. Tytöt tekivät tasaisen varmoja suorituksia. Hyökkäykset olivat hyvin sijoitettuja tyhjiin paikkoihin. Viides peli, joka ratkaisi loppusijoituksemme, päättyi Alajärven Ankkureiden niukkaan 2-1 voittoon. Jonkun verran alkoi jo pitkä päivä painaa jaloissa, mutta hyvin tytöt tsemppasivat. Meillä ehti myös olla ottelupallo, mutta niin vain jatkopallojen jälkeen Ankkurit oli parempi. Olimme siis kymmenensiä kaikkiaan 18 joukkueen sarjassa.

Kiitos kaikille läsnäolleille sekä tietysti kiitokset järjestäjille Kurikkaan!

Richandra, Emma, Saara, Hertta, Iitu ja Vilma

Iitu hyökkää

Pari pelikuvaa

- No & Pa & VI

Sivustollamme käytetään evästeitä, joiden avulla parannamme käyttäjäkokemusta.