Petäjäveden Petäjäiset

Kirjautuminen

E-nuorten sarjakauden lopputurnaus

E-nuorten sarjakausi huipentui 15 joukkueen lopputurnaukseen Jyväskylässä 7.4.

Kauden aikana on päästy pelaamaan todella tasaisia otteluita, ja niin nytkin. PetPetin alkulohkon ottelut olivat tiukkaakin tiukempia, hienoja pelejä. Lievä jännitys näkyi syöttövirheiden määrässä, mutta sitten kuitenkin meidän pelaajien hyökkäykset olivat tehokkaita. Alkulohkon hyvien pelien jälkeen päädyimme sijoille 7-9.

Hyvän ruokailun jälkeen pelasimmekin varmaan koko kauden ehjimmän ottelun Pyrinnön poikia vastaan. Liekö sitten ihan mahtavalla kannustuksella tähän osuutta, mutta kaikki vain tuntui loksahtavan paikoilleen ja meille voitto suoraan kahdessa erässä. Viimeisessä pelissä vastaan tuli Sapun pojat, joita vastaan ollaan pelattu tiukkoja pelejä ja voitettu vuoroin jos toisin. Tällä kertaa pojat veivät voiton. Sijoituksemme oli siis sarjassa kahdeksas.

Siltikin ei voi kuin ihmetellä, miten hyvin meidän pelaajat pelasivat lentopalloa: kaikki pelaajat tekivät hyökkäyksiä ja koko ajan pyrittiin pelaamaan vasta kolmannella yli. Jälleen nähtiin pitkiä palloralleja ilman koppeja, ne olivat ihan mahtavia. Hyvä Emma, Eero, Hertta, Iina, Iitu, Lotta, Richandra ja Saara.

Kiitos kaikille kannustajille ja tietysti turnauksen järjestäjälle JyLelle! Turnauskuvia voi käydä kurkkaamassa Jylen sivuilta ja ottelutulokset K-S LeKin sivuilta.

Sivustollamme käytetään evästeitä, joiden avulla parannamme käyttäjäkokemusta.