Petäjäveden Petäjäiset

Kirjautuminen

Junnulentiksen K-S mestaruusturnaus

Keski-Suomen mestaruusturnaus pelattiin helatorstaina Jämsässä. PetPetistä turnaukseen osallistui kuusi joukkuetta: F-pojat, kaksi F-tyttöjoukkuetta, E-seka- ja E-tyttöjoukkue sekä C-tytöt. Vaikka sekajoukkueita meillä on ollut pelaamassa sarjaa monta vuotta peräkkäin, niin ensimmäistä kertaa lähes kymmeneen vuoteen saatiin mukaan kokonainen poikajoukkue F-poikien myötä.

Päivä alkoi sarjakauden parhaiden pelaajien ja valmentajien palkitsemisilla. Kauden nuorisotuomarina palkittiin PetPetin Karoliina Kalliokoski, joka tuomaroi rohkeasti myös naisten sarjassa. Kauden parhaana A-tyttöpelaajana palkittiin Maiju Hiekka (PislaPloki) ja C-tyttöpelaajana Saara Holm (JyLe), jotka molemmat ovat aloittaneet lentopalloilun PetPetissä. Onnea heille palkinnoista ja hienosta kaudesta!

F-pojat Aapo, Onni ja Benjamin pelasivat omana joukkueenaan. Poikien peli oli ennakkoluulotonta, puolustus toimivaa ja iskulyöntejäkin nähtiin hyökkäyksissä. Pallon perään mentiin rohkeasti ja loppuun asti yritettiin. Tuloksena kolmas sija ja mitalit saatiin kaulaan. Hyvä fiilis jäi turnauksesta!

f ksmestaruus2013Tytöt Laura, Henna ja Richana pelasivat PetPet 1:ssä, Venla, Anni ja Jenna PetPet 2:ssa. PetPet 1:n osalta turnaus alkoi loistavasti, heti kaksi voitettua peliä ja tytöt saivat hienojen hyökkäysten avulla paljon pisteitä. PetPet 2 taas jäi vain muutaman pisteen päähän erävoitoista. Pelit oli tiukkoja, pitkiä palloralleja nähtiin ja loistavilla hyökkäyksillä pallo saatiin vastustajan kenttään, joista pisteitä kertyi. Takana oli neljä peliä molemmilla porukoilla ja tuloksena PetPet 2:lle viides sija ja PetPet 1:lle hopeaa ja kaikille tytöille mitalit kaulaan päivän päätteeksi. Hyvä tytöt!

E-sekajoukkueemme taisteli hienosti kolmanneksi poikien neljän joukkueen sarjassa. Joukkueen tytöt ja tietysti Eero paukuttivat iskulyöntejä siinä missä muiden joukkueiden pojatkin. Jo sarjakaudella pojissa vahvin joukkue Ploki vei ansaitusti turnauksen voiton. E-tyttöjoukkueemme pelasi myös tiukkoja otteluita jääden kuitenkin turnauksen neljänneksi pronssin karatessa parilla pisteellä Pyrinnölle. Tytöissäkin turnauksen voiton vei Ploki loistavalla pelillään.

C-tyttöjen turnaus oli odotettu mittari kauden aikana tehdystä työstä, sillä keskisen suomen joukkueet eivät talven aikana montaa kertaa kohdanneet. Ensimmäinen peli oli PetPetille tavalliseen tapaan hankala ja sitä ei vastustaja päivän parhaalla pelillään helpottanut. Odotettu yläkautta syöttö toi etenkin vastaanoton kanssa ongelmia ja omat virheet puolestaan toivat ylimääräistä tuskaa. Peli avautui kuitenkin pikku hiljaa ja taitotaso pääsi esille taistelutahdonkin löytyessä. Ensimmäisen pelin tappion jälkeen lopuista saatiinkin sitten voitot puhtaasti ja ansaittu hopeapokaali kotiin viemiseksi. Hieno päätös sisäkilpailukaudelle! Turnauksen voitti Ploki ja kolmossijan PetPetin takana nappasi ehkä yllättäen Pyrintö.

Kiitos kaikille vanhemmille avusta ja kannustuksesta joka joukkueen mukana. E-sekajoukkueen ja C-tyttöjen pokaalit löytävät tiensä kirjaston aulan palkintokaappiin, jossa niitä voi käydä ihailemassa.

ksmestaruus2013

Sivustollamme käytetään evästeitä, joiden avulla parannamme käyttäjäkokemusta.