Petäjäveden Petäjäiset

B-pojat 2009

Pori cup 2009

24.7.09 Turnauksen avauspeli alkoi hermostuneesti ja vastustaja LauTP (Lappeenranta) teki ensimmäisen maalinsa jo puolen minuutin pelin jälkeen pitkästä maalivahdin avauksesta. Sen jälkeen peli tasoittui . Jakson puolen välin jälkeen vastustaja rankaisi vielä kaksi kertaa ennen kuin Julius kavensi. Ja heti seuraavasta hyökkäyksestä vastustaja teki vielä yhden. Toinen jakso oli tasaista vääntöä. Pyry T. ja vastustaja tekivät maalin. Lopputulos 5-2 tappio meille.

Valmentajan kommenttina: maalivahti teki pari hienoa pelastusta ja toiselle jaksolle saatiin pojista lisää kovuutta irti. Tästä on hyvä jatkaa illan peliin.

pori01

Julius odottaa illan peliä.

24.7.09 Illan vastus oli HIK Hangosta. Peli alkoi hankolaisten hallinnassa. Heillä oli muutama hyvä hyökkäys kuten meilläkin. Maalin teossa onnistui kuitenkin vain vastustaja. Toisella jaksolla märkä kenttä toi oman säväyksensä peliin. Maalissa Aleksi teki jälkeen hyviä pelastuksia ja Joona näytti omaa osaamistaan, nopeutta ja tasapainoa. Viimeinen 10 minuuttia oli meiltä esitys maalin teossa.  Maalit merkittiin Jarkon, Oton ja Joonan tekemiksi. Eli 3-1 voitto PetPetille, hyvä pojat!

Valmentajan kommentit: joukkue onnistui kautta linjan ja kunto kesti vastustajaa paremmin. Taistelua löytyi jo jokaiselta.

pori02

Aleksi ja Joona voitoisan HIK pelin jälkitunnelmissa.

25.7.09 Herätys aamulla seitsemältä ja aamupala. Pelipaikka vaihtui aamulla pari kertaa, mutta aloitettiin lopulta klo 9 tekonurmella. Vastassa Maskun palloseura. Aluksi peli aaltoili päästä päähän tasaisesti. Parinkymmenen minuutin jälkeen MaPS pääsi tuikkaamaan maalin kovasta hässäkästä. Toinen jakso alkoi jälleen taktiikan mukaisesti kovalla prässillä. Muutaman maalipaikan tuhlaamisen jälkeen ekaa peliään pelaava Markus onnistui maalin teossa. Painostuksesta huolimatta ei lisämaaleja nähty.

Valmentajan kommentit: pojat olivat heti pelin alusta alkaen hyvin hereillä. Peli eteni taktiikan mukaan. Pelin tiimellyksessä pelikellon seuranta unohtui ja peli pääsi loppumaan kesken. Jojo ottaa aikaa (toim huom).

pori03

25.7.09 Päiväpelissä vastaan tuli järjestävä seura Jazz. Odotettavissa oli kova peli. Taktiikka oli vahvasti puolustava. Taktiikka puri hyvin. Vähän oltiin ottavana puolena, mutta maaleja ei kumpikaan tehnyt. Kovalla työllä hankittu tasapeli.

Valmentajan kommentit: PetPet tuli puun takaa ja vei pisteen selvältä suosikilta. Joka pojalla kova työmoraali.

pori04

Loppulämmittelyssä Pyry M., Lasse (takana), Arttu, Jarkko, Santeri ja Mikko.

25.7.09 Jotain virkistystä piti pelaajille järjestää, mentiin Metallican keikalle. Päästiin vissiin back stagelle, kun oltiin lavan takana.

Metallicaa kuuntelemassa Pyry M. (vas), Lasse, Aleksi, Santeri, Antti ja Santtu.

26.7.09 turnauksen viimeinen päivä. Aamun pelissä tuli vastaan lohkoykkönen TiPS/1 Tikkurilasta. Sijoituksen lohkossa määräävässä pelissä tuli takkiin 4-0. Vastustajan maalit oli kaikki upeita. Sijoitus lohkossa viides, samoin pistein lohkokolmosen ja -nelosen kanssa. Sijoitusottelussa vastaan tuli EuPa Eurasta. Tuttu kevään turnauksesta. Puhdas voitto 6-1. Maalintekijöinä loistivat Jarkko kolmesti, Joona kahdesti ja Pyry M. kerran. Loppusijoitus 9.

pori05

Turnaus takana. Pyry M., Jarkko, Arttu, Julius, Markus, Joona ja Mikko.

 

Eura 2009

eura01

Bussista meni rengas jo ennen Mänttää. Onneksi oli reippaita renkaan vaihtajia.

eura02

Päivän pelit on pelattu ja pronssi voitettu Euran turnauksesta.

Petäjäisten C-15 pojat osallistui Eurassa kuuden joukkueen vapputurnaukseen. Joukkueet oli jaettu kahteen lohkoon, joissa tuli kaksi alkulohkon peliä ja sitten sijoituspeli. Ensimmäisenä vastaan tuli järjestävä seura EuPa. Peli alkoi meidän hallinnassa ja Aleksin keskityksestä saatiinkin pallo vastustajan pelaajasta heidän omaan maaliin. Toisella jaksolla Eupa pääsi paremmin mukaan peliin ja sai tehtyä lopulta kaksi maalia voittaen näillä lukemilla meidät.

Toisessa pelissä vastassa oli Pallo-Iirot Raumalta. Peli eteni tasaisissa merkeissä loppuun asti hallinnan vaihdellessa joukkueelta toiselle. Pojat onnistuivat kuitenkin tekemään enemmän maaleja kuin vastustaja ja peli päättyi voittoomme 4-3. Maalit teki Markus, Mikko, Santeri ja Santtu.

Tällä voitolla varmistettiin pronssipeliin pääsy, jossa vastus oli UPK Uusikaupunki. Maaleja tehtiin jälleen vuorotahtiin päätyen tasapeliin 2-2. Maalit teki jälleen Mikko ja Santtu. Sijoitus ei niin selvinnyt vaan mentiin rankkareille. Rankkareita vedettiin ensin kolmet, joista meidän pelaajista onnistui upeasti Pyry T., Santtu ja Markus. Vastustajan kolmantena laukojana UPK:n maalivahti veti pallon ohi maalin. Näin saimme pronssipystin kotiin tuomiseksi.

Reissu onnistui hyvin sään suosiessa ja kenttä oli upea tekonurmi. Innolla odotellaan oman tekonurmen valmistumista heinäkuussa.