Futsal on sisäkentillä pelattava jalkapalloa muistuttava peli, joka on myös loistavaa oheisharjoittelua jalkapalloa varten. Pelaamisen aloittaminen on helppoa, harjoituksiin tarvitsee vain sisäliikuntakengät. Futsalpeleissä kehittyy erityisesti pallonhallinta ja pienessä tilassa pelaaminen. Kilpatasolla peli on vauhdikasta, mutta PetPetissä pyrimme järjestämään eri ikäryhmille ja taitotasoille sopivat peliporukat.

Juniorit

PetPetin tyttö- ja poikajuniorit harjoittelevat talvisin futsalia Petäjäveden sisäliikuntatiloissa. Pieni osa joukkueista osallistuu Palloliiton järjestämiin kilpasarjoihin. Kaikki joukkueet jatkavat lumettomalla kaudella jalkapallon parissa ulkokentillä. Joukkueiden yhteystiedot ja harjoitusajat sekä muut tiedot löytyvät joukkueiden omilta sivuilta.

Aikuiset

Miehet pelaavat talvisin futsalia kahdella joukkueella Palloliiton sarjoissa. Samoin naisten joukkue pelaa harrastesarjassa muita Palloliiton Itäisen alueen joukkueita vastaan. Kilpajoukkueiden lisäksi kaikille aikuisille avoin kuntofutsalporukka höntsäilee talvikaudella vaihtelevalla kunto- ja taitotasolla.

Kentät

Kulttuurikeskuksen liikuntasali

on suurin Petäjäveden sisäliikuntasaleista. Sen mitat täyttävät Palloliiton kriteerit sarjapelien pelaamiselle, mutta se on kuitenkin selvästi pienempi kuin Jyväskylän salit, joissa sarjapelit yleensä pelataan.

PetPetin harjoitusvuorot liikuntasalissa näkyvät vuorokalenterissa. Valmentaja tai viimeinen vuorolta poistuva huolehtii pallot lukolliseen häkkiin ja katsoo, että tilat jäävät siistiin kuntoon.

Mukaan toimintaan

Kaikkiin joukkueisiin pääsee mukaan pelaamaan ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan, jalkapallojaoston puheenjohtajaan tai täyttämällä suoraan ilmoittautumislomakkeelle pelaajatiedot.

Aktiivinen toiminta on mahdollista vapaaehtoisten voimin. Kaikki joukkueet tarvitsevat vetäjiä tai valmentajia ja joukkueenjohtajan. Jalkapallojaosto huolehtii myös futsaltoiminnan organisoinnista ja taloudesta. Jos olet kiinnostunut toiminnasta, ota yhteyttä jaoston puheenjohtajaan!

Ajankohtaista

    Tapahtumat

    Ei tapahtumia