Turnausinfo

Maksut: Kyläseppä Cupin turnausmaksu 130€/joukkue maksetaan tilille FI28 5339 0820 0263 50/ PetPet jalkapallo. Viitteeksi KC2024/ joukkueen nimi. Eräpäivä maksulle on 20.4.

Saapuminen: Pysäköintipaikkoja löytyy kentän läheisyydestä sekä viereisen yläasteen pihasta. Joukkuuenjohtaja käy ilmoittamassa joukkueensa Auditorio Miilun aulassa sijatsevassa toimistopisteessä. 

Ruokailu: Otteluohjelma tehdään niin, että väliin jää jokaiselle joukkueelle pidempi tauko ruokailuun. Ravintola Kyläsepässä (Karikontie 1) on tarjolla lounasta noutopöydästä. Kyläsepän pihassa on meneillään remontti, joten parkkipaikkoja on käytössä normaalia vähemmän. Viereisen S-marketin parkkipaikkoja voi käyttää. Turnauksen aikaan Kyläsepässä on ajoittain ruuhkaa, joten toivomme että ruokailu hoidetaan ripeään tahtiin ja ravintolasta poistutaan heti syönnin jälkeen. Turnauksessa palvelee kentän laidalla (sateen sattuessa auditorio Miilun aulassa) kioski, jossa tarjolla on herkkuja sekä makkaraa ja pitsapaloja. Maksuna käteinen ja korttimaksu.

WC ja pukukopit: Joukkueilla ei ole käytössä omia pukukoppeja turnauksen aikana. WC löytyy Auditorio Miilun aulassa. Miiluun ei saa mennä nappulakengät jalassa, ne tulee riisua eteiseen. Myös jääkiekkokaukalon viereinen huoltorakennus on auki. Sieltä löytyvät WC sekä yhteiskäytössä olevat pukutilat.
Palkinnot: P7 sarjassa on osallistumismitalit kaikille. Muissa sarjoissa palkitaan kolme parasta joukkuetta. Kaikille pelaajille on kunniakirjat. Jojot hakevat osallistumismitalit sekä kunniakirjat toimistosta. Muut palkinnot jaetaan kentällä.

Lisätietoja

Säännöt

Kyläseppä Cupissa noudatetaan Suomen Palloliiton Kaikki pelaa -sääntöjä.

 • P12,  T12, T11, T10
  Pelimuoto 8v8
  1 x 25 min
 • P9, P8, T8/9, P7
  Pelimuoto 5v5
  1 x 25 min

Vaihdot suoritetaan ns. lentävillä vaihdoilla pelikatkojen yhteydessä. Vaihtojen lukumäärä on vapaa.

Joukkueella saa olla yli-ikäisiä pelaajia kentällä korkeintaan kaksi (2) kerrallaan. Ottelun kokoonpanossa yli-ikäisiä saa olla kolme (3).

Lohkoissa joukkueiden järjestyksen tasapisteissä ratkaisee:

 • Kaikkien tasapisteissä olevien joukkueiden keskinäisten otteluiden pisteet.
 • Kaikkien tasapisteissä olevien joukkueiden keskinäisten ottelujen maaliero.
 • Kaikkien tasapisteissä olevien joukkueiden keskinäisten ottelujen tehdyt maalit.
 • Koko lohkon maaliero.
 • Koko lohkon tehdyt maalit.
 • Arpa.

Pelaaja saa edustaa turnauksessa vain yhtä joukkuetta.

Mikäli joukkueilla on samanväriset pelipaidat, on vierasjoukkueeksi ohjelmassa merkitty joukkue velvollinen järjestämään käyttöönsä vastustajista selvästi erottuvat pelipaidat (liivit tms.).

Maalivahdin pelipaidan tulee selvästi erottua muista pelipaidoista.

Rangaistuspotkukilpailut sijoitusotteluissa suoritetaan kolmella (3) pelaajalla/joukkue ja tämän jälkeen pari kerrallaan ratkaisuun saakka.

Henkilö, joka on nimetty joukkueenjohtajaksi, vastaa joukkueestaan turnauksessa, sekä yhteydenpidosta turnauksen aikana. Joukkueiden vastuuhenkilöt huolehtivat ja vastaavat siitä, että kaikilla joukkueen pelaajilla on voimassa Palloliiton ohjeiden mukainen vakuutusturva.