Töllin taipaleen juoksun netti-ilmoittautuminen on auennut

3.7.24 Petäjäiset järjestää perinteisen Töllin Taipaleen juoksutapahtuman. Lähtöpaikka sijaitsee Petäjäveden keskustasta vanhan kivisen rautatiesillan kupeessa. Reitti kulkee Verkkalantien siltoja ihaillen Töllin taukopaikalle ja edelleen upean Pengerjoen kosken ylittäen vanhalle Multia-Petäjävesi maantielle. Tästä edetään hautausmaan vierustaa ja Jämsänveden rannan harjua pitkin maaliin Kirveslahden satamaan.

Reitin pituus on noin 11,4 km. Lapsille on oma Junnu Töllin Juoksu, joka erkanee Verkkalantieltä omaksi noin 3,5 km lenkiksi palaten Siltatietä keskustaan ja siitä edelleen samaan maaliin Kirveslahden satamaan.

Ilmoittaudu ennakkoon ja lue lisää tästä: Tölli Ilmoittautumislomake 2024.

Voimassa olevat reittiennätykset:

Miehet: Miika Takala, JKU 37:44
Naiset: Sini Alusniemi, JKU 43:19